6 Λόγοι Για Να κόψετε Κοντά Τα Μαλλιά Σας

λόγοι να κόψετε τα μαλλιά κοντά

Τα κοντά μαλλιά είναι μια μεγάλη αλλαγή και μπορεί να έχετε και εσείς αυτή τη διάθεση για πολλές και διάφορες αιτίες. Μπορεί να θέλετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, ενδέχεται να ζεστένεστε τόσο πολύ που θέλετε περισσότερο «αέρα».

Μπορεί επίσης να νιώθετε πολύ σίγουρη για τον εαυτό σας και ότι μπορείτε να υποστηρίξετε το κάθε look. Αν σας έχει μπει ήδη η ιδέα και διστάζετε να κόψετε κοντά τα μαλλιά σας, έχουμε να σας προτείνουμε μερικούς καλούς λόγους για να το κάνετε!

Αν το κάνετε καθαρά για λόγους ψυχολογίας, περνάτε δηλαδή μια περίοδο που δεν νιώθετε και στα καλύτερα σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πιο κοντό κούρεμα σας ταιριάζει περισσότερο. Ο λόγος είναι γιατί μια τέτοια αλλαγή δεν είναι αναστρέψιμη γρήγορα. Αν τελικά δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τα μαλλιά σας να μακρύνουν και πάλι.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού ΕΔΩ με έναν εξειδικευμένο hair stylist των Xanthi Hair Gallery για να σας προτείνει το καλύτερο κούρεμα για εσάς!

Ας δούμε όμως ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ

Είπαμε ότι είναι μια μεγάλη αλλαγή και αυτό σημαίνει ότι και εσείς η ίδια θα χρειαστείτε λίγο χρόνο να συνηθίστε το νέο σας look. Ωστόσο ο χρόνος και ο κόπος που θα γλυτώσετε σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε γιατί δεν το είχατε τολμήσει νωρίτερα. Εκτός όμως από την πρακτικότητα, θα βελτιώσετε την εικόνα και το στυλ σας, αν επιλέξετε το κατάλληλο κοντό κούρεμα.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Μια τέτοια αλλαγή θα εξάψει την περιέργια των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας. Σίγουρα θα σας ρωτήσουν πως και επιλέξατε να κόψετε τα μαλλιά σας τόσο κοντά. Εσείς μπορείτε να αφήνετε ένα μυστήριο να πλανάται με τις απαντήσεις σας. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας χαρακτηρίσουν ως ένα μη προβλέψιμο άτομο γεμάτο ενδιαφέρον και θα αναρωτιούνται τι άλλο να περιμένουν από εσάς!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ SEXY

Οι γυναίκες με τα κοντά κουρέματα εκπέμπουν μια απελευθέρωση και έναν ιδιαίτερο αισθησιασμό στους άλλους. Σε καμία περίπτωση το στυλ μιας γυναίκας με κοντό μαλλί δεν περνάει απαρατήρητο. Επίσης, περνάει ένα ηχηρό μήνυμα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης στους άλλους. Μην διστάζετε άλλο, αν ήδη το έχετε σκεφτεί απλά τολμήστε το!

ΕΥΚΟΛΟ STYLING

Αν έχετε μακριά μαλλιά γνωρίζετε τις αυξημένες απαιτήσεις και τον χρόνο που χρειάζεστε μπροστά στον καθρέπτη προκειμένου να είστε κομψή και όμορφη σε καθημερινή βάση. Τα κοντά μαλλιά είναι ακριβώς το αντίθετο, το styling, η φροντίδια και η περιποίηση τους είναι σημαντικά ευκολότερα και σαφώς απαιτούν λιγότερο από το χρόνο σας.

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΑ «ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ»

Όσο πιο μακριά τα μαλλιά τόσο περισσότερους κόμπους έχετε να αντιμετωπίσετε. Με ένα κοντό κούρεμα δεν χρειάζεται να ξεμπερδεύετε τα μαλλιά και να τα ταλαιπωρείτε. Οπότε θα γλυτώσετε από το σπάσιμο και την δημιουργία ψαλίδας στην τρίχα. Όλοι οι hair stylist έχουν να πουν ότι ένα κοντό κούρεμα δίνει ζωντάνια και υγεία στα μαλλιά σας.

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Τα κοντά μαλλιά απαιτούν λιγότερη ποσότητα από όλα τα προϊόντα φροντίδας και περιποίησης. Οι συσκευασίες των σαμπουάν, conditioner, ελαίων, μασκών κλπ θα διαρκούν πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε!

ΘΑ ΔΕΙΧΕΝΤΕ ΠΙΟ ΝΕΑ

Δεν είναι μυστικό ότι τα κοντά μαλλιά αναδεικνύουν καλύτερα και τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι να δείχνετε πιο νέα από ότι είστε.

Ακόμη το σκέφτεστε; Αν θέλετε και την άποψη του ειδικού κλείστε απλά το ραντεβού σας ΕΔΩ με έναν hair stylist των Xanthi Hair Gallery για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε το καλύτερο για τα μαλλιά σας!

Αφήστε μια απάντηση