Τα Καλύτερα Σαμπουάν Για Τριχόπτωση – Αποκτήστε Πλούσια Και Υγιή Μαλλιά

Τα Καλύτερα Σαμπουάν Για Τριχόπτωση - Αποκτήστε Πλούσια Και Υγιή Μαλλιά

Τα επαγγελματικά προϊόντα που συστήνουμε σε αυτό το άρθρο περιέχουν ισχυρά συστατικά ενδυνάμωσης της τρίχας και καταπολεμούν αποτελεσματικά το φαινόμενο της τριχόπτωσης. 

Όλες οι γυναίκες σε κάποια φάση της ζωής τους μπορεί να έρθουν αντιμέτωπες με το φαινόμενο της απώλειας μαλλιών.

Είναι ένα δυσάρεστο φαινόμενο που έρχεται να μας φορτώσει ακόμη περισσότερο στρες από ό,τι ήδη έχουμε. Ψυχραιμία. Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την τριχόπτωση, με όπλο τα καλύτερα σαμπουάν! 

Ας μελετήσουμε όμως λίγο τον «εχθρό» των υγιών και πλούσιων μαλλιών μας…

ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ;

Καταρχήν ας δούμε τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Το να ανακυκλώνονται οι τρίχες είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Οπότε το να χάνουμε κάποιες τρίχες σε καθημερινή βάση δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί. 

Από την άλλη πλευρά όμως, αν βλέπουμε τα μαλλιά μας να πέφτουν με γρήγορο ρυθμό και σε μεγάλες ποσότητες, τότε πρέπει να αναλάβουμε άμεσα δράση.

Οι ειδικοί λένε ότι αν χάνουμε μέχρι και 100-120 τρίχες την ημέρα, δεν πρέπει να πανικοβληθούμε. Ο ρυθμός αυτός μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες. 

Η πρόχειρη και κακή διατροφή μπορεί να μας στερήσει τα απαιτούμενα θρεπτικά στοιχεία και να προκαλέσει τριχόπτωση. Το άγχος της καθημερινότητας και οι έντονοι ρυθμοί επιβαρύνουν την υγεία των μαλλιών.

Ορμονικές διαταραχές ή κάποια φαρμακευτική αγωγή μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο τριχωτό της κεφαλής. Η κληρονομικότητα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Επίσης, συχνά μπορεί να οφείλεται και σε κάποια αυτοάνοσα νοσήματα που επηρεάζουν τα μαλλιά, όπως η αλωπεκίαση. 

Τις περισσότερες φορές, η τριχόπτωση χτυπά την πόρτα των πιο ώριμων γυναικών-εμμηνόπαυση, αύξηση των ανδρογόνων, αλλά όχι μόνον..

Όταν τα μαλλιά δεν λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα έχουν την τάση να γερνούν πιο γρήγορα, να είναι λιγότερο ελαστικά και ανθεκτικά. 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ;

Μπορείτε για αρχή να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει άφθονο νερό, ισορροπημένη διατροφή, συχνή άσκηση και λήψη συμπληρωμάτων διατροφής πλούσια σε βιταμίνες Β.

Επίσης, σημαντικό είναι να βάλετε στη ρουτίνα σας προϊόντα επαγγελματικής φροντίδας μαλλιών και ειδικά σαμπουάν που καταπολεμούν την τριχόπτωση.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ | ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Διαβάστε επίσης >> Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα Μαλλιά

Αφήστε μια απάντηση