Βασικές Αιτίες Τριχόπτωσης & Ο Καλύτερος Σύμμαχος Στην Αντιμετώπιση

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ & Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι ρυθμοί έχουν αρχίσει να είναι κυριολεκτικά ξέφρενοι για τις περισσότερες από εμάς. Προσπαθούμε να προλάβουμε τα πάντα με επιτυχία! Καριέρα, οικογένεια, κοινωνικές υποχρεώσεις και παράλληλα να έχουμε χρόνο για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τα μαλλιά μας. Όλος αυτός ο ρυθμός μας φορτώνει με άγχος. 

Αν βάλουμε στην εξίσωση και την επιβάρυνση από το περιβάλλον, τις ορμονικές διακυμάνσεις, τότε ο κίνδυνος της τριχόπτωσης είναι…προ των πυλών! Αν παρατηρείτε και εσείς αυξημένη ποσότητα από τρίχες στο μαξιλάρι, στη βούρτσα, στη μπλούζα σας ή στο μπάνιο, ήρθε ή ώρα να δράσετε! 

Ευτυχώς για εμάς η Kérastase έχει κάνει την έρευνά της! Μελέτησε σε βάθος και παρατήρησε τους λόγους της εμφάνισης του φαινομένου της τριχόπτωσης και κατέληξε σε αποτελεσματικές λύσεις σε όλες μας!

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

Οι ρύποι του αστικού περιβάλλοντος ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας. Το συχνό styling με εργαλεία θερμότητας επίσης τα καταπονεί. Αυτές οι συνθήκες αποδυναμώνουν τα μαλλιά, τα κάνουν πιο λεπτά με αποτέλεσμα να σπάζουν. Οι επιβαρύνσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος μπορεί να δημιουργήσουν φλεγμονές στα τριχοθυλάκια. Το σπάσιμο της τρίχας είναι μια πρώτη σαφής ένδειξη ότι πρέπει να δράσετε και να μην αφήσετε την υγεία των μαλλιών σας στην τύχη της.

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ

Ένα συνηθισμένο παράδειγμα είναι η ορμονική διαταραχή που μπορεί να οφείλεται στην κακή διατροφή, το υπέρμετρο άγχος ή και στην περίοδο της κύησης. Οπότε οι βιολογικές αιτίες σε συνδυασμό με τις επιβαρύνσεις του περιβάλλοντος μεγιστοποιούν την καταπόνηση των μαλλιών σας. 

Η επιβάρυνση γίνεται στις ζωντανές ρίζες του τριχωτού όπου ο βολβός αποσπάται. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπετε…τρίχες παντού, τρίχες που έχουν πέσει. Οπότε το φαινόμενο της τριχόπτωσης σας έχει χτυπήσει την πόρτα! Δεν υπάρχει όμως λόγος να πανικοβάλλεστε…

Η επιστημονική προσέγγιση του τμήματος έρευνας & ανάπτυξης της Kérastase, δημιούργησε τη σειρά Genesis με σκοπό να αντιμετωπίσει και τις δύο αυτές αιτίες της τριχόπτωσης.

Διαβάστε επίσης >>  Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε Για Τα Σαμπουάν

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Όταν αγοράζουμε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών προσβλέπουμε στην ευεργετική τελετουργία που προσφέρουν. Θέλουμε να μυρίζουν όμορφα, να έχουν ευχάριστη υφή και να μας διευκολύνουν στην καθημερινή χρήση τους.

Μόλις τα πρώτα αποτελέσματα ενάντια στην τριχόπτωση γίνουν ορατά, τότε θα έχετε ακριβώς ό,τι επιθυμείτε για να φροντίζετε τα ευαισθητοποιημένα σας μαλλιά!

Η σειρά Genesis είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης, που απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα. Για εσάς που θέλετε να δώσετε τέλος στην τριχόπτωση με μια αποτελεσματική και ολιστική λύση που είναι προϊόν επιστημονικής έρευνας, η Kérastase έχει την απάντηση.

KERASTASE GENESIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Εφαρμόζετε, απολαμβάνετε, ξεβγάζετε καλά και επαναλαμβάνετε.

Η σειρά φροντίδας Genesis είναι ο τέλειος σύμμαχος για τον σύγχρονο τρόπο ζωής σας.

Εξασφαλίζει με τη μοναδική διπλή δράση της : 

  • Μείωση κατά 84% της τριχόπτωσης
  • Πιο δυνατά μαλλιά 
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της τρίχας συγκράτηση

Δεν υπάρχει λόγος πλέον να φοβάστε την τριχόπτωση! 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ GENESIS ΤΩΡΑ!

Αφήστε μια απάντηση