5 Βαφές Μαλλιών Για Ανοιχτόχρωμες Επιδερμίδες

5 Βαφές Μαλλιών Για Ανοιχτόχρωμες Επιδερμίδες

Μία νέα απόχρωση στα μαλλιά σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε το look και τη διάθεση σας. Ωστόσο για να είναι επιτυχημένο το αποτέλεσμα, πρέπει να σας ταιριάζει. Το πρώτο πράγμα που ένας επαγγελματίας hair stylist ελέγχει είναι αν συνδυάζεται αρμονικά το επιθυμητό χρώμα των μαλλιών με τον τύπο της επιδερμίδας σας. 

Υπάρχουν χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες και άλλες βαφές που “δένουν” τέλεια με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις καλύτερες αποχρώσεις σε βαφές για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Κάθε επιδερμίδα αναδεικνύει διαφορετικά τις ποικίλες αποχρώσεις σε βαφές μαλλιών. Οι πιο ανοιχτές ή χλωμές επιδερμίδες θέλουν τους κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς με τα μαλλιά. Αν ανήκετε στην κατηγορία με τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, διαβάστε το άρθρο μέχρι τέλους γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό να βρείτε το επόμενο χρώμα για τα μαλλιά σας: το ιδανικό χρώμα, για την ακρίβεια! 

ΟΙ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ!

1.BRONDE

bronde hair

Ίσως η πιο ασφαλής λύση για τις κυρίες που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αν είστε αναποφάσιστη και δεν ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς, το ξανθό ή το καστανό… τότε το καστανόξανθο είναι η τέλεια επιλογή! 

Με άλλα λόγια το bronde είναι μια επιλογή βαφής που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει σε καμία περίπτωση και θα “δέσει” τέλεια με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σας. Το πιο δυνατό σημείο του bronde είναι ότι δείχνει πιο φυσικό από οποιαδήποτε άλλο. 

2. ΖΕΣΤΟ ΞΑΝΘΟ

Όλες μας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του ξανθού και ότι δεν ταιριάζουν όλες σε μια ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Μια ζεστή απόχρωση του ξανθού όμως θα σας ανανεώσει, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα ταιριάξει τέλεια με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Δίνει ισορροπημένους τόνους, δεν θα σας “αγριέψει” και θα δώσει μια ισορροπημένη χρωματική σχέση με την λευκή επιδερμίδα σας.

3. ΚΑΣΤΑΝΟΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ

Το καστανοκόκκινο κάνει την πιο ήπια αντίθεση μεταξύ ανοιχτόχρωμης επιδερμίδας και μαλλιών. Μην ξεχνάμε ότι όλες οι φυσικές κοκκινομάλλες έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. 

Είναι μια αντίθεση που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και σε συνδυασμό με το καστανό δεν θα φανεί “ξένη” η πρώτη εντύπωση στα οικεία μας πρόσωπα. Είναι ίσως ο πιο χαμηλών τόνων…τόνος για να αναδείξετε το ανοιχτόχρωμο δέρμα σας! 

4. STRAWBERRY BLONDE

STRAWBERRY BLONDE

Η λογική εδώ είναι παρόμοια με το καστανοκόκκινο μόνο που εδώ συνδυάζουμε το ανοιχτό κόκκινο με το ξανθό.  Είναι ίσως λίγο πιο εκκεντρικό ως χρώμα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε απαρατήρητη! 

Το strawberry blonde είναι ίσως η απόχρωση που ψάχνατε τόσο καιρό. Αν έχετε λευκή επιδερμίδα, δοκιμάστε τη και δεν θα απογοητευτείτε σε καμία περίπτωση!

5. ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ

Το σκούρο καστανό το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όσες έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια. Το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την λευκή επιδερμίδα είναι άκρως σαγηνευτικό και εξωτικό. 

Δημιουργεί μια αντίθεση που τραβά τα βλέμματα ακόμη και των λιγότερο παρατηρητικών. Τονίζει τα χαρακτηριστικά σας και υπογραμμίζει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας. 

Tip from the pros: Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση τα μαύρα μαλλιά, αγριεύουν αρκετά τα χαρακτηριστικά και δεν αναδεικνύουν τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Αν από την άλλη είστε ιδιαίτερα καλλίγραμμη και ψηλή με μπλε μάτια, τότε ίσως θα πρέπει να το βάλετε στη λίστα σας γιατί μπορεί να σας προσδώσει απίστευτη θηλυκότητα.

Τώρα που γνωρίζετε το χρώμα που ταιριάζει με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σας, μπορείτε να καλέσετε ΕΔΩ για να κλείσετε το ραντεβού σας για βαφή με έναν εξειδικευμένο hair stylist των κομμωτηρίων Xanthi Hair Gallery.

Διαβάστε επίσης >> Αυτά Είναι Τα Καλύτερα Προιόντα Για Βαμμένα Μαλλιά

Αφήστε μια απάντηση