Τα Καλύτερα Επαγγελματικά Σαμπουάν

Τα Καλύτερα Επαγγελματικά Σαμπουάν

Πώς μπορούμε να διακρίνουμε τα καλύτερα επαγγελματικά σαμπουάν; Απλούστατα,  παρασκευάζονται με τα πιο ποιοτικά συστατικά! Κάνουν ακριβώς ό,τι υπόσχονται, είτε αυτό είναι θρέψη, είτε ενυδάτωση, είτε επανόρθωση. Η εύρεση του κατάλληλου όμως επαγγελματικού σαμπουάν για τα δικά μας μαλλιά μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία. 

Η διαδικασία επιλογής μπορεί να γίνει πολύπλοκη γιατί τα μαλλιά της κάθε μιας από εμάς, έχουν τις δικές τους απαιτήσεις. Εάν τα μαλλιά σας για παράδειγμα είναι ξηρά και αδύναμα, ή απλά χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση, τότε χρειάζεστε ένα επαγγελματικό σαμπουάν που καλύπτει αυτή την ανάγκη. 

Εσείς θέλετε τα μαλλιά σας να είναι απαλά, λεία, δυνατά και γεμάτα στυλ. Είστε σίγουρη ότι είστε σε θέση να γνωρίζετε τις πραγματικές ανάγκες των μαλλιών σας; Σίγουρα δεν έχετε την ίδια κατάρτιση και εμπειρία με έναν επαγγελματία hair stylist…Aν μάλιστα προσθέσουμε στην εξίσωση και τις διαφορετικές μάρκες που υπάρχουν στην αγορά, τότε η επιλογή του καλύτερου επαγγελματικού σαμπουάν μπορεί να γίνει πραγματική πρόκληση!

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα καλύτερα επαγγελματικά σαμπουάν. Εξερευνήστε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές σαμπουάν στο lovehair.gr. Τα επαγγελματικά αυτά προϊόντα συνιστώνται χωρίς επιφύλαξη από κομμωτές παγκοσμίως.

Για ενυδάτωση και θρέψη.

Για βαμμένα μαλλιά.

Για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Για ξανθά μαλλιά.

Για λεπτά μαλλιά.

Για λιπαρά μαλλιά.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Τύπος μαλλιών

Οι μπούκλες σας θα αναδειχτούν καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε ένα ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για μαλλιά με κυματισμούς. Τα πυκνά, τραχιά μαλλιά γίνονται πιο εύκολα στη διαχείριση και στο χτένισμα με ένα ενυδατικό σαμπουάν, το οποίο χαρίζει λάμψη και απαλότητα ενώ καταπολεμά το φριζάρισμα, το άγριο «φωτοστέφανο» που πλαισιώνει συνήθως τις σγουρομάλλες . 

Από την άλλη, οι γυναίκες με λεπτά σγουρά μαλλιά θα εκτιμήσουν ένα σαμπουάν που δίνει όγκο, διαμορφώνει αλλά δεν τα «βαραίνει». Επιπλέον όσες έχουν ξηρά μαλλιά από έντονο styling, θα πρέπει να επιλέξουν ένα καλό σαμπουάν ενυδάτωσης.

Σύσταση ποιότητας

Ο λόγος που τα επαγγελματικά σαμπουάν είναι λίγο πιο ακριβά είναι γιατί περιέχουν αφ’ ενός ακριβά συστατικά, αφ’ ετέρου έχουν πολύ μεγαλύτερη συμπύκνωση από αυτά που διατίθενται ευρέως στο εμπόριο, στα super markets, κλπ. 

Αν εξετάσει κανείς λοιπόν την σχέση ποιότητας και τιμής αλλά και την διάρκεια που το προϊόν θα έχει, τότε θα συμπεράνει εύκολα ότι τα επαγγελματικά σαμπουάν υπερτερούν κατά πολύ και συμφέρουν. . 

Tip:

Αποφύγετε τα φθηνά σαμπουάν που περιέχουν χημικά και συντηρητικά, μακροπρόθεσμα βλαβερά στοιχεία όπως τα parabens. Αυτά τα συστατικά είναι πιο επιθετικά προς την τρίχα, και μπορεί να προκαλέσουν από αλλεργικές αντιδράσεις έως ξηροδερμία και τριχόπτωση. 

Τύπος επιδερμίδας

Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, χρειάζεστε ένα σαμπουάν που δεν ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής. Ασφαλείς επιλογές αποτελούν προϊόντα με υποαλλεργική ένδειξη ή κάποιο προϊόν που δεν περιέχει δυνατά αρώματα ή και θειϊκά άλατα. 

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα σαμπουάν που έχουν πλούσια συγκέντρωση σε έλαια. 

Αν παρόλα αυτά δεν είστε σίγουρη για το ποιο να επιλέξετε από τα καλύτερα επαγγελματικά σαμπουάν, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ για να σας βοηθήσουμε.

Διαβάστε επίσης >> Τα Καλύτερα Επαγγελματικά Conditioner

Αφήστε μια απάντηση