Σας Παρουσιάζουμε Την Πρωτοποριακή Σειρά Chroma Absolu Από Την Kerastase

Η Chroma Absolu δημιουργήθηκε μετά  από σχολαστικές επιστημονικές μελέτες και σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων hair stylists. Το αποτέλεσμα; Μια μοναδική σύνθεση που στοχεύει στην αναδόμηση των ευαισθητοποιημένων μαλλιών μετά από εφαρμογές βαφής.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή σειρά επαγγελματικής περιποίησης που προστατεύει και φροντίζει τα βαμμένα μαλλιά ουσιαστικά και όχι μόνον επιφανειακά. Πώς;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ CHROMA ABSOLU

Είναι καταρχήν πλούσια σε αμινοξέα που διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας για να την αναδομήσουν αποτελεσματικά από μέσα προς τα έξω. Τα αμινοξέα δρουν στον πυρήνα της τρίχας και είναι τα πλέον απαραίτητα συστατικά για υγιή μαλλιά.

Η σειρά περιέχει τρυγικά οξέα που θωρακίζουν τα μαλλιά από την επίθεση του οξειδωτικού άγχους. Πρακτικά, τα οξέα αυτά αφοπλίζουν τα επιθετικά προς τα μαλλιά στοιχεία, που προκύπτουν από το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η οξείδωση είναι ο κύριος παράγοντας γήρανσης οπότε μια καλή αντιοξειδωτική σύσταση είναι παραπάνω από απαραίτητη για την υγεία των μαλλιών μας (εκτός από της επιδερμίδας μας!).

Το γαλακτικό οξύ που περιέχει η Chroma Absolu έρχεται να σφραγίσει την επιφάνεια της τρίχας και να της προσδώσει περισσότερη λάμψη, ζωντάνια και να αποτρέψει αποτελεσματικά το φριζάρισμα.

Η θαυματουργή σύστασή της περιέχει ακόμη centella asiatica που είναι ένα πολυετές φυτό με κυριολεκτικά θεραπευτικές δράσεις για τα μαλλιά: σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τα μαλλιά  ανακτούν την υγεία και τη ζωντάνια τους.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ CHROMA ABSOLU

Όπως ήδη αναφέραμε, η Chroma Absolu έχει υψηλή συγκέντρωση σε οξέα επαγγελματικής περιποίησης. Η σύσταση αυτή έχει σαν στόχο να αναχαιτίσει τις 3 βασικές απειλές για τα βαμμένα μαλλιά: αποτρέπει το σπάσιμο της τρίχας, καταπολεμά το φριζάρισμα λόγω των βαφών και τα θωρακίζει ενάντια στο ξεθώριασμα.

Από τις εργαστηριακές δοκιμές που έχει κάνει η Kerastase, η σύνθεσή της δυναμώνει τα μαλλιά στο 96% των περιπτώσεων. Το χρώμα παραμένει ζωηρό κατά 92% ακόμη και μετά από 1,5 μήνα! Τα μαλλιά έχουν την τάση να φριζάρουν κατά 77% λιγότερο και γίνονται 74% πιο λαμπερά.

* Εργαστηριακή δοκιμή: Soin Acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique ** Εργαστηριακή δοκιμή: Sérum Chroma Thermique *** Εργαστηριακή δοκιμή: Bain Chroma Respect **** Εργαστηριακή δοκιμή: Bain Riche Chroma Respect + Masque Chroma Filler

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ CHROMA ABSOLU ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Ο κάθε τύπος μαλλιών έχει διαφορετικές ανάγκες και οι άνθρωποι της Kerastase το γνωρίζουν καλά αυτό. Έτσι σχεδίασαν διαφορετικές εκδοχές για την Chroma Absolu ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες με τα απολύτως εξειδικευμένα αντίστοιχα προϊόντα φροντίδας.

Επίσης, ακριβώς επειδή κάθε βαφή έχει και διαφορετικές απαιτήσεις, εσείς χρειάζεστε προσωποποιημένη ρουτίνα φροντίδας για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών σας.

Ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε την δική σας απολύτως προσωποποιημένη αγωγή περιποίησης με Chroma Absolu.

Διαβάστε επίσης >>  Τα Καλύτερα Σαμπουάν Χωρίς Θειικά Άλατα

Αφήστε μια απάντηση