Ενυδάτωση Μαλλιών – Μάσκα Ή Έλαιο?

Ενυδάτωση Μαλλιών - Μάσκα Ή Έλαιο?

Στο blog μας έχουμε γράψει αμέτρητες φορές για τη σημασία της βαθιάς και συστηματικής ενυδάτωσης των μαλλιών. Η ξηρότητα, αν την αμελήσουμε, οδηγεί σε ευαισθητοποίηση της τρίχας και γίνεται συχνά η αιτία των περισσότερων προβλημάτων στο τριχωτό μας. 

Στην αναζήτησή σας για αποτελεσματική ενυδάτωση, θα βρείτε αρκετά προϊόντα. Οι ειδικοί συστήνουν συνήθως κάποιο έλαιο για τα μαλλιά ή μια μάσκα. Και τα δύο αυτά προϊόντα, αν είναι επαγγελματικής φροντίδας, έχουν τα δυνατά τους σημεία. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε λίγο περισσότερο για το δίλημμα: έλαιο ή μάσκα για την ενυδάτωση των μαλλιών; 

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Μάσκα μαλλιών: οι μάσκες για την περιποίηση των μαλλιών είναι πάντα στο προσκήνιο και δεν χάνουν την διαχρονική τους αξία, όσα καινοτόμα προϊόντα και αν προκύψουν. Ο λόγος είναι απλός: είναι πολύ πρακτικές στη χρήση τους και προσφέρουν θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα. Θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά για να τις εφαρμόσετε μετά το λούσιμο και θα νιώσετε την πλούσια ενυδάτωση τους και την αναδόμηση των μαλλιών σας, άμεσα! 

Πλεονεκτήματα: υπάρχει μεγάλη ποικιλία από μάσκες μαλλιών και κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει συγκεκριμένους τύπους και ανάγκες. Οι μάσκες συστήνονται περισσότερο σε ευαισθητοποιημένα μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί από styling, από τεχνικές εργασίες ή μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαλλιά με ξηρές άκρες που σπάζουν, χρειάζονται οπωσδήποτε την κατάλληλη, επαγγελματική μάσκα μαλλιών. Αν δεν είστε σίγουρη για το ποιά μάσκα να επιλέξετε, καλέστε μας στο 2310 254646 για να σας βοηθήσουμε. 

Tip from the Pros: Για να βοηθήσει μια μάσκα πραγματικά τα μαλλιά σας, θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της. Πρέπει να εφαρμόζεται όταν πρέπει, όσες φορές πρέπει και στην κατάλληλη ποσότητα. Διαφορετικά μπορεί να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να δείτε τα μαλλιά σας να θαμπώνουν και να γίνονται λιπαρά. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες των ειδικών!

ΕΛΑΙΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Έλαιο μαλλιών: η ξηρότητα των μαλλιών έχει την τιμητική της τώρα τελευταία. Για αυτό πολλές από εμάς αναζητούμε ένα καλό έλαιο μαλλιών για να ενυδατώσουμε τα μαλλιά σε βάθος. Στο lovehair.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε έλαια με διαφορετική σύσταση που θα βοηθήσουν να ενυδατώσετε άμεσα το τριχωτό και ταυτόχρονα να πείτε αντίο στο ανεπιθύμητο φριζάρισμα. 

Πλεονεκτήματα: Ένα επαγγελματικό έλαιο προσφέρει εκτός από ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στα μαλλιά σας. Στις ιδιότητες μερικών ελαίων περιλαμβάνεται η δημιουργία ενός “φίλτρου” που θωρακίζει την τρίχα από τις ηλιακές ακτίνες αλλά και τα βαμμένα μαλλιά από το ξεθώριασμα. Προσοχή: τα έλαια μαλλιών δεν είναι θερμοπροστατευτικά!

Tip from the Pros: Πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο έλαιο για τις ανάγκες και τον τύπο των μαλλιών σας. Δεν είναι όλα τα έλαια το ίδιο και δεν έχουν όλα τα ίδια αποτελέσματα. Επίσης, χρησιμοποιήστε το έλαιο μόνο στις άκρες και για να τιθασεύσετε τις λίγο πιο “άγριες” τούφες των μαλλιών σας. 

Διαβάστε επίσης >>  Δώστε Όγκο Με Διάρκεια Στα Μαλλιά Σας

Αφήστε μια απάντηση