Δώστε Όγκο Που Διαρκεί Στα Μαλλιά Σας

Δώστε Όγκο Που Διαρκεί Στα Μαλλιά Σας

Για να έχετε τα τέλεια κυματιστά μαλλιά και φέτος τον χειμώνα, θα πρέπει να μάθετε τα μυστικά για να μπορείτε να δημιουργείτε όγκο με διάρκεια, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες!  

Το πρώτο βήμα για να πετύχουμε αυτόν το στόχο είναι η σωστή φροντίδα των μαλλιών, στη συνέχεια η κατάλληλη διαχείριση τους και τέλος, καταλήγουμε πως πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας τα απαραίτητα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης. 

Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

Αν δεν έχετε δυνατά και υγιή μαλλιά, κανένα επαγγελματικό εργαλείο styling δεν μπορεί να σας εξασφαλίσει όγκο που διαρκεί. Η L’Oreal Professionnel έχει σχεδιάσει ειδικά για αυτό το σκοπό τη σειρά Volumetry: το σαμπουάν και η μαλακτική κρέμα, το conditioner, της σειράς μπορούν να σας εξασφαλίσουν όγκο με διάρκεια έως και 72 ώρες. 

Πριν στεγνώσετε με το πιστολάκι, εφαρμόστε συνδυαστικά το σπρέϊ της σειράς για τις ρίζες των μαλλιών, το Anti-Gravity

Ας μην ξεχνάμε όμως πως τα μαλλιά χρειάζονται αποτελεσματική ενυδάτωση για να παραμείνουν υγιή και δυνατά και να διατηρούν τον όγκο και το σχήμα τους. Οπότε η εφαρμογή μιας μάσκας, κάθε 10 ημερες ή ανά 3 λουσίματα, είναι απαραίτητη. Ακόμη και τον χειμώνα ο συνδυασμός της εξωτερικής χαμηλής θερμοκρασίας με την ζέστη από τα εσωτερικά θερμαντικά σώματα, μπορεί να αφυδατώσουν την τρίχα.

Η L’Oreal έχει την απάντηση και ακούει στο όνομα Serie Expert Absolut Repair. Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε τα μαλλιά σας δυνατά και φέτος το χειμώνα!

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΧρΕιΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΗΜΑ

Για να δώσετε το απαιτούμενο σχήμα στα μαλλιά σας θα χρειαστείτε έναν αφρό που είναι ειδικά σχεδιασμένος για να δώσει όγκο στα μαλλιά. Εφαρμόστε τον αφρό πριν το στέγνωμα και αν δεν έχετε φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μασιά.  

Πρέπει να «δουλέψετε» τα μαλλιά από τα μήκη προς τις άκρες. Κατόπιν, περάστε απαλά τα ακροδάχτυλα σας ανάμεσα στους κυματισμούς για να τους «ανοίξετε» και να δημιουργήσετε ένα πιο χαλαρό αποτέλεσμα. Σας προτείνουμε τον αφρό Tecni.ART Full Volume Mousse που είναι ειδικά σχεδιασμένος για όγκο. Αν πάλι έχετε πιο λεπτή τρίχα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Full Volume Εxtra Mousse.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Σας περιμένει μια γεμάτη υποχρεώσεις ημέρα στη δουλειά και αμέσως μετά έχετε κανονίσει κάποια βραδινή έξοδο με θέατρο; Μπορείτε να νιώσετε σίγουρη ότι ο όγκος στα μαλλιά σας δεν θα υποχωρήσει αλλά αν θέλετε να φρεσκάρετε το αποτέλεσμα στα μαλλιά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη λακ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε τα στεγνά κυματιστά μαλλιά κοντά στις ρίζες. Στη συνέχεια «τσαλακώστε» τα ελαφρά και θα ανανεώσετε τον όγκο αλλά θα έχετε και τέλεια υφή! 

Φέτος το χειμώνα κάνετε μια στυλιστική δήλωση με τα μαλλιά σας. Κρατήστε την αυτοπεποίθηση και την λάμψη σας στα ύψη με τους πιο δυνατούς κυματισμούς και όγκο που διαρκεί όσο ποτέ άλλοτε! 

Διαβάστε επίσης >>  Περιποίηση Ξηρών Μαλλιών

Αφήστε μια απάντηση