Έχετε Ευαισθητοποιημένα Μαλλιά; Χρειάζεστε Οπωσδήποτε Αυτό Το Προϊόν!

Έχετε Ευαισθητοποιημένα Μαλλιά; Χρειάζεστε Οπωσδήποτε Αυτό Το Προϊόν!

Είτε έχετε ευαισθητοποιημένα μαλλιά ή όχι, υπάρχει ένα προϊόν που θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στην καθημερινότητά σας!

Άσχετα με τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας, θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς. Αυτό το προϊόν δεν είναι άλλο από μια μάσκα μαλλιών! 

Η μάσκα σημαίνει για τα μαλλιά ότι και μια μάσκα προσώπου για την επιδερμίδα. Είναι η έξτρα, πλούσια, εξειδικευμένη φροντίδα που θα σας γλιτώσει από περιττή ταλαιπωρία, φθορά και θα αναδομήσει πλήρως το τριχωτό σας. Αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή!

Η ανάγκη για μια καλή επαγγελματική μάσκα υπάρχει ακόμη και αν στην δεδομένη περίοδο τα μαλλιά σας δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ορατό πρόβλημα. Και εδώ θα σας πούμε ότι το τυπικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει ένα σαμπουάν και ένα conditioner, δυστυχώς δεν αρκεί για την αποτελεσματική φροντίδα των μαλλιών… 

Εφόσον έχετε δραστηριότητες καθημερινά στην πόλη ή κάνετε μια απαιτητική εργασία, τα μαλλιά σας είναι εκτεθειμένα στο στρες, τους ρύπους αλλά και τις συνθήκες του περιβάλλοντος όπως είναι το κρύο, η υγρασία, ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες. Αν στην εξίσωση προσθέσουμε τις συχνές βαφές και το styling, τότε η ανάγκη για μια μάσκα μαλλιών, γίνεται επιτακτική!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Το μυστικό αυτών των προϊόντων κρύβεται στην ισχυρή συγκέντρωση σε στοιχεία ενυδάτωσης, θρέψης και αναδόμησης. Αν αφήσετε τη μάσκα για μερικά λεπτά στα μαλλιά σας, τότε αυτά τα ωφέλιμα στοιχεία διεισδύουν στην τρίχα και στο τριχωτό και τα μαλλιά σας ενυδατώνονται σε βάθος και αποκτούν και πάλι  λάμψη, ελαστικότητα και υγεία. Μια μάσκα είναι άκρως απαραίτητη ειδικά για τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί.

Αν σκέφτεστε πώς θα βρείτε χρόνο ανάμεσα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις για την εφαρμογή μιας μάσκας, θα σας πούμε ότι είναι μεν κατανοητό, από την άλλη όμως μπορείτε να εντάξετε αυτήν την ιεροτελεστία στη ρουτίνα σας και να την εφαρμόσετε πριν αρχίσετε π.χ. να σιδερώνετε ή να φτιάχνετε τη ντουλάπα σας! Άλλωστε, η μάσκα δεν χρειάζεται περισσότερο από 10 λεπτά από το χρόνο σας!

 Οπότε μπορείτε να την εφαρμόσετε και αντί απλά να περιμένετε άπραγη, μπορείτε να φροντίσετε το πρόσωπο σας ή το σώμα σας ή το σπίτι σας!  

Για τις πολυάσχολες, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σας και για να εφαρμόσετε μια μάσκα στα μαλλιά σας.

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Δεν είναι όλες οι μάσκες το ίδιο! Για να προμηθευτείτε την κατάλληλη μάσκα πρέπει να παρατηρήσετε τα μαλλιά σας λίγο πιο προσεκτικά. Προσπαθήστε να αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους, τι πιστεύετε ότι χρειάζονται. Τα βλέπετε ξηρά και αφυδατωμένα, έχουν σπασίματα στις άκρες ή μήπως βλέπετε τρίχες να πέφτουν σε πιο έντονο ρυθμό από το φυσιολογικό;

Μια μάσκα δε μπορεί να προσφέρει τα πάντα για αυτό πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη μάσκα για τις ανάγκες των μαλλιών μας. Αν είστε ξανθιά και θέλετε να προστατεύσετε το χρώμα, τότε πρέπει να προμηθευτείτε την αντίστοιχη μάσκα για τα μαλλιά σας. Αν καταλαβαίνετε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι ελαστικά και πάσχουν από ξηρότητα, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε μια μάσκα ενυδάτωσης και λείανσης της τρίχας. Αν οι ανάγκες των μαλλιών σας είναι πολλές και διαφορετικές, τότε πιθανόν θα πρέπει να συνδυάσετε 2 μάσκες ανά εβδομάδα. 

Αν δεν είστε σίγουρη για τις ανάγκες των μαλλιών σας και το σωστό πρωτόκολλο φροντίδας τους, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2310 254646 για να σας κατατοπίσουμε!

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Εδώ θα πρέπει να ανατρέξετε στις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην συσκευασία και θα σας προτείναμε να τις ακολουθήσετε πιστά προκειμένου να απολαύσετε στο μέγιστο δυνατό τα οφέλη της μάσκας σας. 

Οι περισσότερες μάσκες εφαρμόζονται μετά το λούσιμο και αφού καθαρίσετε καλά τα μαλλιά σας από υπολείμματα σαμπουάν. Σκουπίστε τα μαλλιά σας ήπια, ταμποναριστά και εφαρμόστε τη μάσκα τόσο κατά  μήκος της τρίχας αλλά και στις άκρες. Για να σιγουρευτείτε ότι έχετε εφαρμόσει σωστά, μπορείτε να χτενίσετε μαλακά τα μαλλιά για να την απλώσετε σε όλα τα σημεία. Αφού αφήσετε τη μάσκα να δράσει για 10 περίπου λεπτά, μπορείτε να καθαρίσετε καλά τα μαλλιά με άφθονο χλιαρό (όχι καυτό!) νερό.

Δείτε επίσης: Η Καλύτερη Φροντίδα Για Βαμμένα Μαλλιά

Αφήστε μια απάντηση