3 Εύκολα Tips Για Πλούσια & Πυκνά Μαλλιά

3 Εύκολα Tips Για Πλούσια & Πυκνά Μαλλιά

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην επιθυμεί πυκνά και πλούσια μαλλιά. Ο λόγος είναι ότι τα μαλλιά με όγκο μας κάνουμε να νιώθουμε πιο όμορφες και μας προσθέτουν θηλυκότητα. Αν  ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν λεπτή τρίχα, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε αφού υπάρχουν μερικές απλές και εύκολες στην εφαρμογή τους, συμβουλές για να έχετε τα μαλλιά που ονειρεύεστε! 

Το πρώτο tip είναι να προμηθευτείτε το κατάλληλο επαγγελματικό σαμπουάν που έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει όγκο στα λεπτά μαλλιά. Στη συνέχεια θα χρειαστείτε τα κατάλληλα προϊόντα styling και φροντίδας που θα κάνουν τα μαλλιά σας …διπλάσια-τουλάχιστον!  Διαβάστε όλο το άρθρο για να δείτε ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για όγκο αλλά και για τον δικό σας τύπο μαλλιών. 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ!

Ο κομμωτής σας γνωρίζει μικρά μυστικά: ρωτήστε τον και θα σας τα αποκαλύψει! Ο κομμωτής σας θα σας προτείνει μερικά κουρέματα τα οποία κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν ότι έχουν περισσότερο όγκο, κουρέματα που προσδίδουν «σώμα» στην τρίχα και ταυτόχρονα τα κάνει αφράτα, ανάλαφρα! Κλείστε ένα ραντεβού ΕΔΩ με έναν εξειδικευμένο hair stylist για να σας προτείνει το κατάλληλο κούρεμα για περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας. Επίσης σε αυτό το blog έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η ανανέωση με ένα κούρεμα σε τακτά χρονικά διαστήματα βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την υγεία, την λάμψη τους αλλά και να έχουν μια πιο πλούσια φόρμα. 

ΣΩΣΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2310 254646 για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο σαμπουάν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες και τον τύπο των μαλλιών σας. Αν αναζητάτε ένα σαμπουάν για όγκο, δε θα πρέπει να ξεχάσετε να αναφέρετε άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχουν τα μαλλιά σας. Για παράδειγμα αν έχετε λεπτά και λιπαρά μαλλιά, θα πρέπει να το αναφέρετε και αυτό, καθώς η εξειδίκευση στον κλάδο των προϊόντων περιποίησης μαλλιών είναι πλέον απόλυτη! Και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναρωτηθείτε σοβαρά αν το σαμπουάν που ήδη χρησιμοποιείτε, καλύπτει τις ανάγκες των μαλλιών σας. Εφόσον θέλετε πιο πλούσια και με περισσότερο όγκο μαλλιά, θα πρέπει να δείτε αν το σαμπουάν σας έχει σχεδιαστεί για αυτό τον σκοπό ή απλά έχετε βολευτεί σε ένα προϊόν που επιλέξατε κυρίως με κριτήριο το άρωμα του ή την οικονομική του τιμή. 

Αφού σιγουρευτείτε ότι έχετε το κατάλληλο σαμπουάν, όταν λούζεστε κάντε ήπιο μασάζ στις ρίζες με τα ακροδάχτυλά σας. Αυτό ενισχύει την μικροκυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό και υποβοηθά τη ρίζα να απορροφήσει τα συστατικά του σαμπουάν. Ένα καλό conditioner είναι απολύτως απαραίτητο για λεπτά μαλλιά και θα σας βοηθήσει να τα ξεμπερδεύετε πιο εύκολα και χωρίς να τα σπάζετε καθώς τα «κατεβάζετε»! Εφαρμόστε το conditioner στην απολύτως συνιστώμενη ποσότητα για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΣΩΣΤΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ

Ποτέ μην κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά! Το χειμώνα, θα σας χαρίσει ένα ωραίο κρυολόγημα και όλες τις εποχές του χρόνου, το πρωί όταν ξυπνήσετε θα τα δείτε «κατσιασμένα», τσαλακωμένα, πατικωμένα, φρικτά στην όψη αλλά και στην υφή!

 Μετά το λούσιμο, τυλίξτε τα με μια πετσέτα για να απορροφήσει όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία και μετά ξεκινήστε το χτένισμα. Αν χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι, επιλέξτε τη μεσαία σκάλα τόσο για την θερμοκρασία όσο και για την ένταση του αέρα. Χωρίστε τα μαλλιά σε μεγαλύτερα τμήματα και εφαρμόστε στη ρίζα ένα επαγγελματικό προϊόν styling για λεπτά μαλλιά και που έχει σχεδιαστεί για να δίνει όγκο. 

Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας μέσα στα μαλλιά και κοντά στη ρίζα και ανασηκώνετέ τα όσο τα στεγνώνετε. Το στέγνωμα σκυμμένη θα δώσει φυσικό και μόνιμο όγκο στις ρίζες σας, επίσης. Για να πάρουν περισσότερο «σώμα» τα μαλλιά θα πρέπει να τα στεγνώνετε από τις ρίζες προς τις άκρες. Όταν τελειώσετε με το styling, μην ξεχάσετε να τα περάσετε για περίπου 2 λεπτά με κρύο αέρα αλλά και πάλι με το κεφάλι γυρισμένο ανάποδα! 

Ακόμη μια σημαντική λεπτομέρεια είναι η βούρτσα που χρησιμοποιείτε για το χτένισμα των μαλλιών σας. Καλό είναι να έχετε προμηθευτεί μια επαγγελματική κεραμική βούρτσα, στρογγυλή, με διάμετρο αντίστοιχη με το μήκος των δικών σας μαλλιών. Οι επαγγελματικές βούρτσες δε δημιουργούν το φαινόμενο του στατικού ηλεκτρισμού στην τρίχα και δεν ταλαιπωρούν τα μαλλιά.

Διαβάστε επίσης >>  Τα Καλύτερα Conditioner Για Ξηρά Μαλλιά

Αφήστε μια απάντηση