Το Καλύτερο Προϊόν Για Την Ψαλίδα Στα Μαλλιά

Το Καλύτερο Προϊόν Για Την Ψαλίδα Στα Μαλλιά

Οι περισσότερες από εμάς που θέλουμε να μακρύνουμε τα μαλλιά μας ξέρουμε ότι αποτελεί μια πρόκληση και η ψαλίδα αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο ανάμεσα στο όνειρό μας και την…πραγματικότητα!  

Για αυτό πολλές φορές το δίλημμα που αντιμετωπίζουμε είναι να τα κόψουμε για να παραμείνουν υγιή και πυκνά ή να αφήσουμε τις άκρες λεπτές και εύθραυστες και ας είναι το οπτικό αποτέλεσμα πολύ απογοητευτικό; 

Πολλοί κομμωτές θα σας προτείνουν ένα καλό κούρεμα προκειμένου να ανανεωθούν τα μαλλιά και να διατηρήσουν την απαιτούμενη πυκνότητα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Τώρα όμως υπάρχει λύση και μάλιστα δραστική και έρχεται από την L’Oréal Professionnel, μία λύση που αλλάζει τις ισορροπίες και τα δεδομένα στον κλάδο της επαγγελματικής φροντίδας των μαλλιών. 

SERIE EXPERT PRO LONGER ΑΠΟ ΤΗΝ L’OREAL PROFESSIONNEL

Η L’Oreal είναι ένα από τα κορυφαία brands παγκοσμίως και συμμερίζεται τις αγωνίες και τις ανάγκες που έχουμε εμείς οι γυναίκες για την εμφάνιση και την φροντίδα των μαλλιών μας. Επειδή η ψαλίδα είναι μία από αυτές τις αγωνίες, δημιούργησε την Serie Expert Pro Longer

Η καινοτομία της έχει να κάνει με τη σύσταση και την αποτελεσματικότητα της που την καθιστά Νο1 επαγγελματική σειρά επανόρθωσης των μαλλιών με ψαλίδα. Η τεχνολογία που κρύβεται στη σύσταση της γεμίζει τις άκρες και επανορθώνει τα μήκη των μαλλιών. Δημιουργήθηκε για να δώσει επιτέλους ένα τέλος στο δίλημμα που έχει να κάνει με την πυκνότητα, την υγεία και το μήκος των μαλλιών. 

ΝΕΟΣ ΟΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ

Ο ορός της σειράς Pro Longer είναι ενισχυμένος και περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε Filler-A100 που δρα άμεσα στην ενίσχυση της πυκνότητας των μαλλιών ακόμη και στις άκρες.

Να γνωρίζετε ότι η πρώτη εφαρμογή θα πρέπει να γίνει από επαγγελματία hair stylist στο κομμωτήριο. Για αυτό το λόγο μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας με έναν hair stylist των Ξανθή Hair Gallery ΕΔΩ. Μετά, θα συνεχίσετε τη θεραπεία στο σπίτι.

Θα βρείτε τον συμπυκνωμένο ορό που καταπολεμά την ψαλίδα σε μια πρωτοποριακή συσκευασία που περιέχει μονοδοσικές αμπούλες, πολύ εύκολες και πρακτικές στην εφαρμογή.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Η καινοτομία κρύβεται στην τεχνολογία που περικλείει η σύνθεση της σειράς SERIE EXPERT PRO LONGER:  πολύ υψηλή συγκέντρωση σε αμινοξέα και FILLER-A100.

FILLER-A100

Πρόκειται για μια τεχνολογία που έχει αποκλειστικά πατενταριστεί από την L’Oréal Professionnel. Οι ευεργετικές ιδιότητες για το τριχωτό είναι ότι διαπερνά τα τριχοθυλάκια και διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας για να το αναδομήσει και να ενισχύσει την πυκνότητα των μαλλιών από τη ρίζα έως και τις άκρες. 

ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Τα αμινοξέα είναι απαραίτητα συστατικά για την υγεία και την θρέψη των μαλλιών. Η τρίχα χρειάζεται αμινοξέα για να είναι δυνατή, λαμπερή και για να αποτραπεί η ευαισθητοποίηση στις άκρες που προκαλεί το ανεπιθύμητο φαινόμενο της ψαλίδας.

ΟΔΗΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΒΗΜΑ #1 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ

Μη λούζεστε πιο συχνά από ότι πραγματικά χρειάζεται. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να έχετε τα μαλλιά σας καθαρά και λαμπερά. Όταν λουστείτε, κάντε δύο χέρια καθαρισμού. Το πρώτο λούσιμο θα προσφέρει βαθύ καθαρισμό της τρίχας και το δεύτερο χέρι θα περιποιηθεί την τρίχα.

ΒΗΜΑ #2 ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑΣ

Αντί για μάσκα ή μαλακτική κρέμα, εφαρμόστε μια φορά κάθε εβδομάδα την μονοδοσική αμπούλα που περιέχει τον συμπυκνωμένο ορό για την καταπολέμηση της ψαλίδας. Αφού σκουπίστε τα μαλλιά σας, εφαρμόστε τον ορό μόνο στις άκρες των μαλλιών σας. Περιστρέψτε τις άκρες ήπια για να διευκολύνεται τον ορό να διεισδύσει και αφήστε για περίπου 5-6 λεπτά. Κατόπιν ξεβγάλτε πολύ καλά με άφθονο νερό. 

ΒΗΜΑ #3 ΚΡΕΜΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ

Αφού βάλετε μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σας, ζεστάνετε την ανάμεσα στα χέρια σας για λίγο πριν την εφαρμόσετε στα μήκη αλλά και στις άκρες των μαλλιών σας. Προσοχή: θα πρέπει να εφαρμόσετε σε νωπά μαλλιά και όχι βρεγμένα και αφού τα έχετε σκουπίσει με ήπιο τρόπο με την πετσέτα σας. Μετά μπορείτε να κάνετε το styling της αρεσκείας σας. 

Δείτε επίσης >>  Πως Να Φροντίσετε Τα Μαλλιά Σας

Αφήστε μια απάντηση