Η Απόλυτη Επανόρθωση Στα Ευαισθητοποιημένα Μαλλιά!

Η Απόλυτη Επανόρθωση Στα Ευαισθητοποιημένα Μαλλιά!

Εμπνευσμένη από επαναστατικές τεχνολογίες και βασισμένη σε εκτενή έρευνα η σειρά Absolut Repair της L’Oreal Professionnel, απευθύνεται κατευθείαν στην καρδιά των κυττάρων.

Από λεπτομερείς έρευνες που έχουν γίνει, έχει προκύψει ότι η επανόρθωση των ευαισθητοποιημένων μαλλιών αρχίζει από μέσα προς τα έξω! 

Αν λοιπόν έχετε διαπιστώσει ότι τα μαλλιά σας είναι ευαισθητοποιημένα από βαφές, συχνό styling ή κληρονομικότητα, τότε η έρευνα που έχει γίνει από την L’Oreal, οπωσδήποτε σας αφορά!

Absolut Repair Από Την L’Oreal Professionnel

Η Absolut Repair της σειράς Serie Expert, έχει δημιουργηθεί για να δώσει απάντηση στο πρόβλημα των ευαισθητοποιημένων μαλλιών. Χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία για να πετύχει επανόρθωση των κυττάρων της τρίχας και το καταφέρνει!  

Το μυστικό κρύβεται στο λακτικό οξύ που διορθώνει τις ιοντικές συνδέσεις που είναι υπεύθυνες για την συνοχή των κυττάρων. Ακούγεται πολύ επιστημονικό; Με απλά λόγια, τα μαλλιά γίνονται πιο υγιή, λαμπερά και μεταξένια και επιτυγχάνεται επανόρθωση από μέσα προς τα έξω. 

Η τεχνολογία της σειράς Absolut Repair, φτάνει σε βάθος μέχρι και στο τρίτο επίπεδο της τρίχας για βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση και κυρίως επανόρθωση με διάρκεια. Τα μαλλιά γίνονται πιο ελαστικά, περισσότερο ανθεκτικά και απαλά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Ειδικα Σχεδιασμενη Συσταση

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά εμπλουτισμένη με πρωτεΐνη και κινόα και ειδικά σχεδιασμένη να στοχεύει σε διαφορετικά τμήματα του τριχωτού και ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα ευαισθητοποίησης. 

Χαρίζει επαγγελματική φροντίδα στα μαλλιά και εντατική επανόρθωση από τις πρώτες κιόλας φορές που θα το χρησιμοποιήσετε. 

Η εκπληκτική αυτή σειρά είναι ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εκτός από αναδόμηση και επανόρθωση, κάνει τα μαλλιά φανερά πιο υγιή και τους χαρίζει ανάλαφρη υφή, μειώνει αισθητά την ψαλίδα και τα μαλλιά σας γίνονται πιο εύκολα στη διαχείριση. 

Διαβάστε επίσης >>  Ευαισθητοποιημένα Μαλλιά – 5 Σημάδια Που ΔΕΝ Πρέπει Να Αμελήσετε!

Αφήστε μια απάντηση