Τα 10 Καλύτερα Προϊόντα Θερμοπροστασίας Των Μαλλιών

Τα 10 Καλύτερα Προϊόντα Θερμοπροστασίας Των Μαλλιών

Το styling συνήθως απαιτεί εργαλεία τα οποία βασίζονται στην θερμότητα, όπως το πιστολάκι ή το σίδερο που ισιώνουμε τα μαλλιά. Εκτός και αν έχετε στην κατοχή σας το πρωτοποριακό Steampod 3 που χρησιμοποιεί ατμό για να σας χαρίσει την λεία όψη στα μαλλιά σας ή τους κυματισμούς που επιθυμείτε. 

Το Steampod 3 χάρη στην μοναδική του τεχνολογία ελαχιστοποιεί την όποια φθορά στην τρίχα μπορεί να αποδοθεί στο styling. 

Στο θέμα μας όμως: τα εργαλεία styling που βασίζονται στην θερμότητα για να τιθασεύσουν τα μαλλιά, προκαλούν συνήθως ξηρότητα. Ειδικά αν το styling είναι πολύ συχνό και δεν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας. 

Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε άμεσα το κατάλληλο προϊόν που θα θωρακίσει τα μαλλιά σας ενώ εσείς αμέριμνες προσέχετε μόνον να κάνετε τις τέλειες τούφες! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Πώς λειτουργούν όμως τα προϊόντα θερμοπροστασίας και γιατί είναι ο πιο απαραίτητος σύμμαχός μας ενάντια στην θερμότητα; Αυτά τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης είναι πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία και η σύσταση τους δημιουργεί ένα φιλμ που κρατά την υγρασία στον πυρήνα της τρίχας. 

Αυτές τις ιδιότητες θα τις βρείτε ΜΟΝΟ στα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και όχι στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. 

Τα περισσότερα προϊόντα θερμοπροστασίας των μαλλιών είναι πολύ εύκολα στη χρήση και είναι leave-in-δηλαδή εσείς απλά εφαρμόζετε και δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε τα μαλλιά μετά. Τα αφήνετε και δρουν σε όλο το μήκος των μαλλιών, εύκολα και γρήγορα!

Με τα προϊόντα θερμοπροστασίας μπορείτε να κάνετε το styling των μαλλιών χωρίς φόβο μιας και προφυλλάσσουν την τρίχα, δεν δημιουργούνται φθορές και σπασίματα από το πιστολάκι ή το σίδερο. 

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ

Σχεδόν όλα τα επαγγελματικά προϊόντα αναγράφουν τον τρόπο να τα χρησιμοποιήσετε καθώς και την σύστασή τους. Στην πλειοψηφία τους  εφαρμόζοναι σε νωπά μαλλιά ενώ αμέσως μετά μπορείτε να αρχίσετε το στέγνωμα και να ακολουθήσει το styling. Εννοείται πως πάντα εφαρμόζουμε βούρτσα ή μασιές, σε απόλυτα στεγνά μαλλιά, όπως ακριβώς στο κομμωτήριο! 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι επαγγελματίες hair stylists συστήνουν να ξεκινήσετε το styling στα μαλλιά μόνο αφού τα έχετε στεγνώσει. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε περιττά σπασίματα και φθορές. 

Αν κάτι δεν σας είναι ξεκάθαρο για το ποιο προϊόν είναι το καλύτερο για τον δικό σας τύπο μαλλιών ή πως να το χρησιμοποιήσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ για να σας κατατοπίσουμε. 

Δώστε στα μαλλιά σας τον χρόνο που χρειάζεται για την κατάλληλη φροντίδα σε συνδυασμό με τα καλύτερα προϊόντα θερμοπροστασίας πριν το styling. 

Ας δούμε λοιπόν τα 10 καλύτερα προϊόντα θερμοπροστασίας των μαλλιών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. 

ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε επίσης >> 6 Tips Για Την Καλοκαιρινή Περιποίηση Των Μαλλιών

Αφήστε μια απάντηση