3 Λόγοι Για Να Χρησιμοποιείτε Ένα Dry Shampoo

3 Λόγοι Για Να Χρησιμοποιείτε Ένα Dry Shampoo

Τα ξηρά σαμπουάν ή αλλιώς dry shampoo είναι το μικρό μυστικό ομορφιάς που ολοένα και περισσότερες γυναίκες ανακαλύπτουν! Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός: ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας για να περιποιηθούμε κατάλληλα τον εαυτό μας, μοιάζει να λιγοστεύει κάθε μέρα, με τους ξέφρενους ρυθμούς που ζούμε! Οπότε εκεί που χρειάζεστε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και μια εύκολη λύση μεταξύ λουσιμάτων, έρχεται το …σωτήριο dry shampoο!

Εντυπωσιακό είναι ότι ακόμη και στην περίοδο της καραντίνας, τα ξηρά σαμπουάν δεν υποχώρησαν σε πωλήσεις. Αν το σκεφτείτε λίγο περισσότερο, θα καταλάβετε το γιατί. 

Είτε λοιπόν έχετε κάποιο πρωινό meeting ή ακόμη και ένα zoom meeting γιατί δουλεύετε από το σπίτι, τότε με ένα καλό dry shampoo μπορείτε να κερδίσετε μερικά λεπτά από τον πρωινό σας ύπνο! Με δύο-τρία  ψεκάσματα  μπορείτε να κάνετε θαύματα στα μαλλιά σας σε ελάχιστο χρόνο. Τα μαλλιά σας θα φαίνονται καθαρά και περιποιημένα και θα έχουν όγκο και υφή σα να τελειώσατε μόλις με το πιστολάκι!

Το επίσης εντυπωσιακό είναι ότι τα ξηρά σαμπουάν δεν είναι καινούρια ανακάλυψη. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας ομορφιάς. Τα brands έχουν εξελίξει τα dry shampoos ακόμη περισσότερο και μπορείτε να βρείτε πλέον το προϊόν το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με βάση τις δικές σας ανάγκες μαλλιών. Είτε έχετε βαμμένα μαλλιά, είτε θέλετε ένα φρεσκάρισμα σε συνδυασμό με ένα καταπληκτικό άρωμα, θα βρείτε σίγουρα το dry shampoo που δε θα θέλετε να αποχωριστείτε!

Στην περίπτωση που δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί πλήρως τους λόγους που πρέπει να αρχίστε να χρησιμοποιείτε ένα dry shampoo, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας.

3 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΞΗΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  1. Τα dry shampoo μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της λιπαρότητας στα μαλλιά γιατί μπορείτε να μειώσετε την συχνότητα ανάμεσα στα λουσίματα. Αν θέλετε να φρεσκάρετε τα μαλλιά και να φαίνονται απόλυτα καθαρά, ψεκάζετε απλά και θα δείχνουν όμορφα, καθαρά και περιποιημένα. Σε καμία περίπτωση όμως τα ξηρά σαμπουάν δεν έχουν δημιουργηθεί για να αντικαταστήσουν τα κανονικά σαμπουάν
  2. Είναι μια γρήγορη και πρακτική λύση για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε στη ρίζα από μια απόσταση 20 εκατοστά και μετά να περάσετε τα δάχτυλά σας ανάμεσά τους τινάζοντας τα και τρίβοντας ήπια το τριχωτό. Εκτός από περισσότερο όγκο, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν λάμψη και κίνηση. 
  3. Πείτε όχι στο φριζάρισμα με ένα dry shampoo! Δεν υπάρχει πλέον λόγος να φοβόμαστε τη βροχή ή την υγρασία. Ανεξάρτητα με τη διάθεση του καιρού, τα μαλλιά σας θα φαίνονται φρεσκολουσμένα με απαλή υφή και το σημαντικότερο χωρίς να φριζάρουν. 

Πιστεύουμε ότι αυτοί ήταν πολύ πειστικοί λόγοι για να βάλετε στη ρουτίνα σας ένα ξηρό σαμπουάν και ειδικά για εκείνες τις ημέρες που δεν έχετε το χρόνο για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με ένα λούσιμο ή απλά βαριέστε την διαδικασία. Δείτε όλα τα ξηρά σαμπουάν ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Λεπτά Μαλλιά – Όσα Πρέπει Να Γνωρίζετε

Αφήστε μια απάντηση