Ποια Μαλλιά Γοητεύουν Τους Άντρες

Ποια Μαλλιά Γοητεύουν Τους Άντρες

Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό και αυτό ισχύει και για το ποια μαλλιά γοητεύουν τον ανδρικό πληθυσμό! 

Ωστόσο υπάρχουν δημοφιλή στερεότυπα όπως ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθές ή ότι τα μακριά μαλλιά θεωρούνται πιο σέξυ, ότι οι μελαχρινές είναι πιο θερμές και διάφορα άλλα ακόμη…

Μια πρόσφατη έρευνα έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις προτιμήσεις των ανδρών πάνω στο θέμα…

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ

Οι επιλογές είναι αναρίθμητες για μια γυναίκα που θέλει να αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά της. Ποιο χρώμα όμως ταιριάζει καλύτερα στην ίδια και τι τελικά προτιμούν οι άντρες; Το καλύτερο χρώμα έχει να κάνει περισσότερο με τον τύπο της επιδερμίδας σας και με το προσωπικό σας στυλ. Αν η απόχρωση «δένει» φυσικά με την προσωπικότητά σας, τότε θα αρέσει και στους άλλους. Απλό! 

Η έρευνα βέβαια αναφέρει ότι οι αλλαγές τείνουν προς τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά και οι γυναίκες με τις ανοιχτές αποχρώσεις είναι εκείνες που συγκεντρώνουν και τον μεγαλύτερο θαυμασμό. Εσείς όμως δεν πρέπει να αποφασίσετε με γνώμονα το τι αρέσει στους άλλους, αλλά με το τι πραγματικά  νιώθετε εσείς καλύτερα!  

Αν αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και πιστεύετε ότι μια απόχρωση αναδεικνύει την προσωπικότητα σας, τότε το μήνυμα αυτό θα περάσει και στους άλλους με αποτέλεσμα την έλξη!

Αυτό που γοητεύει περισσότερο έναν άντρα είναι ο «αέρας», η δύναμη και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει μια γυναίκα και όχι το χρώμα των μαλλιών της αυτό καθαυτό.

ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ;

Οι άντρες απαντούν στο ερωτηματολόγιο της έρευνας, ότι οι ξανθιές είναι πιο γοητευτικές, ωστόσο εμείς θα το αμφισβητούσαμε λέγοντας «Εξαρτάται]. 

Λένε πολλοί ότι η ζωή μιμείται την τέχνη και αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Δεν είναι λίγες οι σταρ, οι ηθοποιοί και οι τραγουδίστριες εκείνες που έκαναν λαμπρή καριέρα με ξανθά μαλλιά και τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν επηρεαστεί από αυτή την τάση. 

Επηρεαζόμαστε λοιπόν από τις celebrities όπως η Jessica Simpson, η Britney Spears, αλλά και η Christina Aguilera. Από την άλλη δεν πρέπει να αγνοήσουμε την επιρροή των καστανών και μελαχρινών στο ανδρικό κοινό. Γυναίκες όπως η Selena Gomez, Kendall Jenner είναι άκρως ερωτικές και συναρπάζουν το ανδρικό κοινό.

ΜΑΚΡΙΑ Ή ΚΟΝΤΑ;

Εδώ η έρευνα είναι κατηγορηματική: τα μακριά μαλλιά κερδίζουν τις εντυπώσεις των ανδρών και λίγες γυναίκες έχουν την τόλμη να αναδείξουν την προσωπικότητά τους με ένα πολύ κοντό κούρεμα. 

Ακόμη πιο θελκτικά θεωρούνται τα μακριά, ίσια και λαμπερά σαν το μετάξι μαλλιά. Επίσης τα μακριά με κυματισμούς κατατάσσονται ψηλά στις αρσενικές προτιμήσεις…

Τα μακριά μαλλιά κερδίζουν τις καρδιές των ανδρών ωστόσο είναι απαιτητικά και απαιτούν μεγαλύτερη και συστηματική φροντίδα από εμάς. 

Αν όμως επιλέξετε ένα κοντό κούρεμα που θα τονίσει και θα κολακέψει  τα χαρακτηριστικά σας και αν το συνδυάσετε με τα κατάλληλα μπιζού, τότε σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας και το υπογράφουμε ότι δεν θα περάσετε διόλου απαρατήρητη!

ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΤΣΟ Ή ΟΧΙ;

Ο στόχος είναι και στα μαλλιά μας, η ομορφιά σε συνδυασμό με την πρακτικότητα.  Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν έχουμε χρόνο ή δε βοηθάει ο καιρός και τελικά επιλέγουμε να πιάσουμε τα μαλλιά μας, σε κοτσίδα, αλογοουρά, κότσο στην κορυφή. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι θα προσελκύσουμε λιγότερο γιατί οι άντρες προτιμούν τα λυτά μαλλιά. 

Τώρα που η έρευνα έχει διαλευκάνει τις προτιμήσεις των ανδρών μπορείτε να επιλέξετε τα «μαζεμένα» μαλλιά όταν έχετε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Από την άλλη, όταν ετοιμάζεστε για ραντεβού και βραδινή έξοδο, οπότε η εμφάνιση μετρά διαφορετικά, τότε αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για το styling των μαλλιών σας προκειμένου να τα έχετε λυτά, ίσια ή με κυματισμούς. Σας θυμίζει κάτι η παροιμία «τι είναι ο πόνος (ο χρόνος και ο κόπος δηλαδή) μπροστά στα κάλλη;  

Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Άσχετα με τις στατιστικές και τους αριθμούς, αυτό που σίγουρα… τραβάει τους άντρες από τη μύτη, είναι πραγματικά η μυρωδιά! 

Κανένας άντρας δε μπορεί να αντισταθεί σε καθαρά, περιποιημένα μαλλιά που μυρίζουν όμορφα. Για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρωτόκολλο περιποίησης των μαλλιών σας που περιλαμβάνει ένα επαγγελματικό σαμπουάν, ένα conditioner και τα κατάλληλα προϊόντα για το styling. 

Εκτός από τις προτιμήσεις των ανδρών, θα κερδίσετε και τη μάχη της αποτελεσματικής φροντίδας των μαλλιών. Τα μαλλιά σας θα παραμείνουν δυνατά, λαμπερά και υγιή ενώ παράλληλα θα μυρίζουν υπέροχα σε κάθε σας κοινωνική δραστηριότητα. 

Η όσφρηση είναι η πιο δυνατή αίσθηση του ανθρώπου και μπορεί κάθε σύγχρονη γυναίκα να την εκμεταλλευτεί για να προσελκύσει χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας μαλλιών. Ταυτόχρονα δίνετε την αίσθηση ότι ξέρετε να προσέχετε τον εαυτό σας, αποπνέετε δύναμη, αυτοπεποίθηση και ανεβάζετε τις μετοχές σας σε κάθε περίσταση-όχι μόνο στα big boys!  

Δείτε επίσης: Τι Συμβαίνει Στα Μαλλιά Όταν Κάνει Κρύο

Αφήστε μια απάντηση