Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Λεπτά Μαλλιά

Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Λεπτά Μαλλιά

Τα λεπτά μαλλιά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανερχόμαστε συχνά, όσο και να το έχουμε αναλύσει στο παρελθόν, αφού νέες θεραπείες ανακαλύπτονται και στοχεύουν στην περιποίηση και την μεταμόρφωση των λεπτών μαλλιών. 

Σήμερα, αφορμή μας έδωσε η αγαπημένη σειρά της L’Oreal Professionnel, η Serioxyl, η οποία βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία και ενδελεχή έρευνα σχετικά με τον βιολογικό μηχανισμό αναπαραγωγής της τρίχας. Ας ξεκινήσουμε με κάποιες θεμελιώδεις πληροφορίες από τους κορυφαίους επαγγελματίες hair stylists. 

TIPS FROM THE PROS

Η ευαισθητοποίηση των μαλλιών είναι αποτέλεσμα δύο παραγόντων: μικρότερη πυκνότητα μαλλιών, δηλαδή λιγότερες τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό και λεπτότερη τρίχα ή αλλιώς μικρότερη διάμετρος ανά τρίχα. 

Σε ποια φάση της ζωής ενός ατόμου ξεκινάει η ευαισθητοποίηση των μαλλιών, εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής του καθένα από εμάς, την κληρονομικότητα, το στρες, έχεινα κάνει με τις ορμονικές διαταραχές, τον τρόπο διατροφής και άλλες πολλές παραμέτρους. Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι ευαισθητοποίησης ή και της τριχόπτωσης. Η λίστα είναι σαφώς μεγαλύτερη.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Με κριτήριο την γνώση για τα αίτια της ευαισθητοποίησης και του μηχανισμού ανανέωσης του τριχωτού, οι εξειδικευμένοι ερευνητές της L’Oreal Professionnel, προτείνουν ως ιδανική λύση την σειρά Serioxyl για την αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών. Είναι ιδανική και για βαμμένα μαλλιά και το χαρακτηριστικό της είναι ότι ενεργεί αποτελεσματικά πάνω στα βασικά συμπτώματα της ευαισθητοποίησης.

Στην πρωτοποριακή του σύνθεση εντάσσονται η NEOHESPERIDIN, η STEMOXYDINE, η INTRA-CYLANE tm Incell και η Pro-Keratine. Όλες τους αποτελούν τα δομικά συστατικά που υποκινούν την αποτελεσματική και ορατή βελτίωση των λεπτών μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. 

Το SERIOXYL έχει την ιδιότητα να ενδυναμώνει την τρίχα και να καταπολεμά το φαινόμενο της αραίωσης με ταυτόχρονη αποκατάσταση της πυκνότητας των μαλλιών.

Τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα και λάμψη, δεν σπάνε εύκολα και με την πλούσια θρεπτική αξία της σειράς, γίνονται πιο ανθεκτικά στις φθορές. 

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο πλέον κατάλληλος για να κάνει διάγνωση των αναγκών των μαλλιών σας, είναι ο κομμωτής. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε ΕΔΩ για να κλείσετε ένα ραντεβού με κάποιον εξειδικευμένο hair stylist των Ξανθή Hair Gallery.  

Σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 στάδια. Πρώτα γίνεται η διάγνωση από τον κομμωτή σας και η θεραπεία στο τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια λαμβάνετε το προσωπικό σας πρόγραμμα περιποίησης στο σπίτι που περιλαμβάνει το Clarifying Shampoo, το Bodifying Conditioner και το Densifying Mousse. Ο συνδυασμός αυτός θα σας δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και είναι ο πλέον κατάλληλος για λεπτά και αδύναμα μαλλιά. 

Η L’Oreal Professionnel έχει μετρήσει την αποτελεσματικότητα και καταγράφει θεαματικά πιο πυκνά μαλλιά στο 84% όσων το χρησιμοποιούν και πιο χοντρή τρίχα στο 81% των γυναικών που το δοκίμασαν. Επίσης ο όγκος των μαλλιών αυξάνεται στο 77% του δείγματος της έρευνας*. 

* Έρευνα καταναλωτών με 120 γυναίκες που χρησιμοποίησαν το κιτ Serioxyl Fuller Hair kit 2 for για 2 – 3 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης >>  Πως Να Σταματήσετε Την Τριχόπτωση!

Αφήστε μια απάντηση