Πώς Να Περιποιηθείτε Τα Ξηρά Μαλλιά

Πώς Να Περιποιηθείτε Τα Ξηρά Μαλλιά

Αν πιστεύετε πως είναι απλά «μια φάση» των μαλλιών σας και αμελήσετε την ξηρότητα μόλις εμφανιστεί, θα έχετε μακρύτερο δρόμο στο να τα επαναφέρετε στην υγιή μορφή τους! Η ξηρότητα είναι ένα από τα πρώτα σημάδια ευαισθητοποίησης των μαλλιών που δεν πρέπει να παραβλέψετε γιατί το να ανακτήσουν την λάμψη τους, μπορεί να φανεί μια δύσκολη διαδικασία! 

Ακολουθήστε τις συμβουλές των εξειδικευμένων hair stylists και εντάξτε στην καθημερινότητα σας τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα για να φροντίσετε ιδανικά τα ξηρά σας μαλλιά! 

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι μια διάγνωση για την γενική  κατάσταση των μαλλιών σας. Για να διαπιστώσετε αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και χρειάζονται ενυδατικά στοιχεία είναι εύκολο. 

Όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα, πιάστε 2-3 τρίχες και τεντώστε τις απαλά. Αν σπάσουν σχετικά εύκολα, τότε τα μαλλιά σας έχουν έλλειψη από ενυδατικά στοιχεία, δεν είναι όσο ελαστικά πρέπει ή ήταν και άρα επιβάλλεται να αναλάβετε δράση άμεσα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

#1 ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Είναι απόλυτα λογικό όταν τα μαλλιά είναι ξηρά, να χρειάζονται πλούσια ενυδάτωση με τα κατάλληλα προϊόντα. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα προϊόντα το ίδιο γιατί πολύ απλά έχουν σχεδιαστεί με κριτήριο να ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες. 

Πρέπει να επιλέξετε προιόντα τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ενυδατώνουν και να αναδομούν τα ξηρά μαλλιά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 254646 για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την πλέον κατάλληλη θεραπεία ενυδάτωσης των ξηρών μαλλιών. 

#2 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Η αρωματοθεραπεία είναι μια τάση που αυξάνεται ολοένα και περισσότερο γιατί το κοινό ανακαλύπτει καθημερινά τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Τα αιθέρια έλαια συγκεντρώνουν πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες που ενυδατώνουν την κάθε τρίχα. 

Από τα πλέον γνωστά στην περιποίηση και φροντίδα τόσο των μαλλιών όσο και της επιδερμίδας είναι το έλαιο αργκάν, το αβοκάντο και το κράνμπερι. 

Ένα προϊόν με συνδυασμό αιθέριων ελαίων, μπορεί να σας προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Τα μαλλιά σας γίνονται πιο λεία, απαλά, και η διαχείριση τους γίνεται πολύ πιο εύκολη για εσάς. 

Το έλαιο argan είναι ιδανικό για ξηρά και ατίθασα μαλλιά αφού έχει ιδιότητες θρέψης και ενυδάτωσης του τριχωτού από τη ρίζα. Η πιο αγαπητή και δημοφιλής σειρά περιποίησης των ξηρών μαλλιών που συνδυάζει τα θαυματουργά αποτελέσματα των αιθέριων ελαίων είναι η Mythic Oil της L’Oreal Professionnel.

#3 ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Μπορεί να σας ακούγεται εύκολο να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία για τα μαλλιά σας, αλλά είναι επίσης εύκολο να μην επιλέξετε τα σωστά προϊόντα, να κάνετε περιττά πειράματα με την φροντίδα των μαλλιών σας και να τα επιβαρύνετε περισσότερο. 

Για να δείτε γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους ειδικούς hair stylists. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο hair stylist των Ξανθή Hair Gallery, μπορείτε να καλέσετε και πάλι στο 2310 254646. Μόνο ένας επαγγελματίας κομμωτής μπορεί να προσδιορίσει το επίπεδο ξηρότητας των μαλλιών και να σας συστήσει το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να αναζητήσετε την σειρά Absolut Repair.  Η σειρά αυτής της L’Oreal Professionnel ενσωματώνει μια καινοτόμο και αποτελεσματική τεχνολογία που ονομάζεται “Lipidium Complex” η οποία δρα σε κάθε ζώνη του τριχωτού και ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησης.

Εμπνευσμένο από τη φροντίδα της επιδερμίδας, η σειρά Absolut Repair είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία περιποίησης μαλλιών που επανορθώνει τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά άμεσα και με θεαματικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης >>  Τα Καλύτερα Προιόντα Για Λεπτά Μαλλιά

Αφήστε μια απάντηση