Πως Να Σταματήσω Την Τριχόπτωση – Pro Tips!

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ - PRO TIPS!

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί γυναίκες και άνδρες. Σε πολλές περιπτώσεις έχει άμεση σχέση με την πάροδο του χρόνου και για αυτό παρατηρείται κατά πλειοψηφία από την ηλικία των 50 και μετά. 

Το φαινόμενο αυτό εξελίσσεται συχνά με αργό ρυθμό. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να πρόκειται και για το φαινόμενο της αλωπεκίας. 

Ωστόσο, έχοντας αυτή τη γνώση υπάρχουν σύγχρονες χημικές τεχνολογίες μετουσιωμένες σε θεραπείες που βοηθούν να δείτε θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. 

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Σίγουρα  η επιστήμη έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια στην κατανόηση του φαινομένου της τριχόπτωσης. Είναι γνωστό ότι τα μαλλιά μας δεν χάνονται μέσα σε μια μέρα, αλλά σταδιακά. Η τρίχα γίνεται πιο λεπτή και ευαίσθητη όσο μεγαλώνουμε και έχει την τάση να πολλαπλασιάζεται και να αναπτύσσεται με πιο αργούς ρυθμούς. 

Επίσης, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει τον συσχετισμό του φαινομένου της αλωπεκίας και των τριχοθυλακίων. Αυτό που πρακτικά συμβαίνει είναι ότι το περίβλημα των συνδετικών ιστών στις τρίχες γίνεται άκαμπτο. 

Τα μαλλιά χάνουν την ελαστικότητά τους, γίνονται πιο λεπτά και αδύναμα. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό: ευαισθητοποιούνται και πέφτουν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από πριν.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Πλέον υπάρχει μεγάλη εμπειρία και εκπαίδευση και υπάρχουν τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα που θα φροντίσουν τα μαλλιά σας και θα τα θωρακίσουν αποτελεσματικά ενάντια στην τριχόπτωση

Μια πολύ καλή πρόταση είναι η θεραπεία της Kerastase που περιέχει το πρωτοποριακό μόριο AMINEXIL που καταπολεμά την τριχόπτωση και δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην κάθε τρίχα ξεχωριστά. Επίσης δημιουργεί πολύ καλύτερη «αγκίστρωση» της ίνας στο τριχωτό. Το αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά να γίνουν πολύ πιο πυκνά και δυνατά σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & TIPS ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Καταρχήν θα πρέπει να φροντίζετε τα μαλλιά σας και το τριχωτό της κεφαλής με τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης. Τα μαλλιά όμοια με την επιδερμίδα σας χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση σε καθημερινή βάση.. 

Για να καταπολεμηθεί η τριχόπτωση τα τριχοθυλάκια πρέπει να είναι καθαρά και να έχουν ισορροπημένο pH. Για αυτό θα πρέπει να προμηθευτείτε προϊόντα που καθαρίζουν ήπια και αποτελεσματικά τα μαλλιά, χωρίς “επιθετικά” στοιχεία στη σύσταση τους. Θα πρέπει να ξεβγάζετε καλά το σαμπουάν για να μην αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά σας που θα τα επιβαρύνουν.

Το χτένισμα και το ξεμπέρδεμα είναι μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση. Μην τα τραβάτε και μην προκαλείτε περιττή τριβή με την πετσέτα όταν τα σκουπίζετε. Επίσης είναι πολύτιμο να γνωρίζετε ότι το στρες, η καταπόνηση του οργανισμού από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η κακή διατροφή ή και η έλλειψη ύπνου, μπορεί να εντείνουν το φαινόμενο της τριχόπτωσης. 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να πίνετε άφθονο νερό και να αθλείστε για να βοηθήσετε τόσο την υγεία των μαλλιών όσο και του οργανισμού σας γενικότερα. 

Εάν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις για το ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλα για τον δικό σας τύπο & ανάγκες μαλλιών, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2310 254646.

Διαβάστε επίσης >> 5 Μύθοι & Αλήθειες Για Την Τριχόπτωση!

Αφήστε μια απάντηση