Τα Καλύτερα Χρωμοσαμπουάν της Αγοράς

Τα 5 Καλύτερα Χρωμοσαμπουάν της Αγοράς

Οι περισσότερες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους ενώ πολλές από εμάς κάνουμε συχνές εναλλαγές γιατί θέλουμε να ανανεωνόμαστε και να πειραματιζόμαστε. Αν και εσείς συνηθίζετε να αλλάζετε γκάμα αποχρώσεων στα μαλλιά σας, πιθανότατα να «πέφτετε» σε διαστήματα που το χρώμα ξεθωριάζει κυρίως γιατί από ανοιχτά αποφασίσατε να τα κάνετε πιο σκούρα ή επιλέξατε κάποιο χρώμα ιδιαίτερο.

Η διάρκεια του χρώματος εξαρτάται από πολλούς και διάφορους παράγοντες. Έχει να κάνει με τη συχνότητα στο λούσιμο, την αρχική απόχρωση, ακόμη και το πόσο πορώδη είναι τα μαλλιά μας.  Εδώ, μπαίνουν στο παιχνίδι, τα χρωμοσαμπουάν για να τονώσουν και να «ζωντανέψουν» το χρώμα στα μαλλιά σας.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα καλύτερα χρωμοσαμπουάν της αγοράς για να διαλέξετε ανάμεσά τους!

L’Oréal Professionnel Chroma Crème Blue Dyes Shampoo (για Καστανά Μαλλιά)

Είναι ένα κρεμώδες σαμπουάν που περιέχει μπλε χρωστικές για να αποδυναμώσει άμεσα τους ανεπιθύμητους πορτοκαλί τόνους. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό προϊόν φροντίδας των βαμμένων μαλλιών.

Όπως αναφέραμε τα βαμμένα μαλλιά περιέχουν μια μίξη από χρωστικές. Ωστόσο, μετά από κάποιο αριθμό λουσιμάτων, οι χρωστικές αυτές έχουν την τάση να ξεθωριάζουν. Έτσι εμφανίζονται οι ανεπιθύμητοι κίτρινοι, πορτοκαλί και κόκκινοι τόνοι.

Το μπλε χρώμα έχει την τάση να αποδυναμώνει τους πορτοκαλί τόνους. Συνεπώς το Chroma Crème με τις μπλε χρωστικές είναι ιδανικό για ανοιχτά έως και σκούρα καστανά μαλλιά.

Εκτός αυτού, πρόκειται για ένα χρωμοσαμπουάν που θα χαρίσει θρέψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, θα διορθώσει το χρώμα και ταυτόχρονα θα προσφέρει την περιποίηση που χρειαζόμαστε.

L’Oréal Professionnel Chroma Crème Green Dyes Shampoo ( για Σκούρα Καστανά έως Μαύρα Μαλλιά)

Ένα σαμπουάν ιδανικό για σκούρα καστανά έως και μαύρα μαλλιά.

Η σύσταση του είναι πλούσια σε επαγγελματικές χρωστικές που προσαρμόζονται στις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.

Περιέχει πράσινες χρωστικές οι οποίες έχουν την τάση να αποδυναμώνουν άμεσα και αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους κόκκινους τόνους.

Προσφέρει ομοιογενή αποδυνάμωση χάρη στην λεπτόρευστη φόρμουλά του ακόμη και στις πιο πορώδεις περιοχές των μαλλιών, ενώ χαρίζει εντατική περιποίηση που στοχεύει ιδιαίτερα στα πιο ταλαιπωρημένα τμήματα των μαλλιών.  

Schwarzkopf Professional Blue Bold Color Wash

Ένα χρωμοσαμπουάν χωρίς θεϊικά άλατα και με χρωστικά πιγμέντα σε μπλε απόχρωση.

Χάρη στην ημιμόνιμη φόρμουλα που είναι πλούσια σε υψηλής περιεκτικότητας χρωστικές, προσφέρει έντονα χρώματα σε καστανές ανοιχτές έως ξανοιγμένες βάσεις μαλλιών. Προσφέρει ένταση και αναζωπύρωση στο χρώμα μετά από κάθε χρήση.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πολύ εύκολα και θα σας χαρίσει εντυπωσιακά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια.

Schwarzkopf Professional Pink Bold Color

Επίσης, ένα σαμπουάν χωρίς θεϊικά άλατα αλλά πλούσιο σε χρωστικά πιγμέντα σε ροζ απόχρωση που ανάλογα με την φυσική ή βαμμένη «βάση» των μαλλιών σας αποδίδει διαφορετικό τόνο. 

Schwarzkopf Professional Red Bold Color Wash

Το σαμπουάν της Schwarzkopf χωρίς θειικά άλατα και πλούσιο σε χρωστικά πιγμέντα σε κόκκινη απόχρωση.

Schwarzkopf Professional Purple Bold Color Wash

Το σαμπουάν της Schwarzkopf χωρίς θειικά άλατα και πλούσιο σε χρωστικά πιγμέντα σε μωβ απόχρωση.

Ο τρόπος χρήσης των σαμπουάν της Schwarzkopf είναι επίσης εύκολος. Εφαρμόστε ομοιόμορφα το χρωμοσαμπουάν σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες. Κατόπιν κάντε ένα ήπιο μασάζ με τα ακροδάχτυλα.

Αφήστε το προϊόν επαγγελματικής φροντίδας να δράσει για  περίπου 5 λεπτά για μικρή ένταση χρώματος. Αν θέλετε δυνατά αποτελέσματα και ένταση στο χρώμα, αφήστε το χρωμοσαμπουάν να δράσει έως maximum 20 λεπτά. Τέλος, ξεβγάζετε σχολαστικά τα μαλλιά μετά την εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης >>  Σας Παρουσιάζουμε Την Chroma Absolu

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για τα βαμμένα μαλλιά σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση