Αποκτήστε Τα Μακριά Μαλλιά Που Ονειρεύεστε Με Την EXTENTIONISTE!

Αποκτήστε Τα Μακριά Μαλλιά Που Ονειρεύεστε Με Την EXTENTIONISTE!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιθυμούν διακαώς μακριά μαλλιά. Επίσης πολλές θεωρούν τα μακριά υγιή μαλλιά ως κάτι το ακατόρθωτο. Ευτυχώς όμως τα μακριά μαλλιά δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Η τρίχα δεν σταματά να μακραίνει και πολλές φορές το κατάλληλο κούρεμα μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά σας να μακρύνουν. Καταρχήν να εντοπίσουμε που βρίσκεται το πρόβλημα: στις άκρες και όχι στις ρίζες!

Αν λοιπόν οι άκρες σας είναι ευαισθητοποιημένες, σπάζουν, έχουν ψαλίδα ή φθορές και εσείς δεν κάνετε κάτι για αυτό, με μαθηματική ακρίβεια, δεν θα δείτε τα μαλλιά σας στο μήκος που επιθυμείτε!  Σήμερα κιόλας, εντάξτε στην καθημερινότητα σας επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών που είναι ειδικά σχεδιασμένα για άκρες με υψηλές ανάγκες σε θρέψη, ενυδάτωση, επανόρθωση…

Όταν  κάνει την εμφάνιση της η αντιαισθητική ψαλίδα, τρέχουμε στον κομμωτή μας και του ζητάμε να κουρέψει τα μαλλιά μας για να τα εξυγιάνει. Η Kerastase έχει εξελίξει κατάλληλα προϊόντα για να βοηθήσει τα μαλλιά να μακρύνουν και να μείνουν λαμπερά και υγιή!

Πιο συγκεκριμένα, η Resistance Extentioniste από την Kerastase δημιουργήθηκε για να  ενδυναμώσει τα ευαισθητοποιημένα στις άκρες μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι να μακραίνουν, χωρίς να χρειάζονται συχνά κουρέματα! Πρόκειται για την πλέον κατάλληλη σειρά αναδόμησης της τρίχας. Τώρα τα μακριά μαλλιά δεν είναι απλά ένα όνειρο-γίνονται πραγματικότητα!

KÉRASTASE BAIN EXTENTIONISTE

Το σαμπουάν που προσφέρει αποδεδειγμένα 78% μείωση της ψαλίδας και 99% μείωση στο σπάσιμο της τρίχας. Το σύμπλεγμα Ταυρίνης και Κρεατίνης R έρχεται να ενισχύσει την τρίχα στον πυρήνα της και συμβάλλει αποτελεσματικά στην προστασία της υγείας του τριχωτού.

Εργαστηριακές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η συχνή χρήση του Bain Extentioniste έχει θεαματικά αποτελέσματα στα μαλλιά Οι ίδιες έρευνες δείχνουν μαλλιά πιο μακριά σε 3 μόλις μήνες κατά 4 εκατοστά!

KÉRASTASE MASQUE EXTENTIONISTE

Είναι η απόλυτη επαγγελματική μάσκα της ίδιας σειράς που αναδομεί την τρίχα και συμβάλει στην ενίσχυση & θρέψη του πυρήνα του τριχωτού. Διεισδύει στην τρίχα και αναδομεί το περιτρίχιο. Μια διεργασία ζωτικής σημασίας για την υγεία των μαλλιών.

KÉRASTASE SERUM EXTENTIONISTE

Ο ορός για να δείτε τα μαλλιά σας πιο ανθεκτικά και ελαστικά από ποτέ! Βασίζεται στην σύγχρονη τεχνολογία Ceramides και Κρεατίνης και δίνει στην τρίχα τη μέγιστη αντοχή. Κάθε φθορά του περιτριχίου αποκαθίσταται και η τρίχα θωρακίζεται από τις απειλές του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Χαρίστε στα μαλλιά σας λάμψη, θρέψη, ενυδάτωση και υγεία. Παράλληλα αυξήστε την ελαστικότητά τους και θα έχετε μαλλιά  πιο ανθεκτικά στο σπάσιμο και κυρίως στις άκρες. Η Φύση έρχεται και εδώ να μας προσφέρει τα πολύτιμα μυστικά της:

Αμινοξέα: τα αμινοξέα είναι δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού του ανθρώπου. Από αυτό προκύπτει ότι τα αμινοξέα είναι πολύ σημαντικά για τις καθημερινές λειτουργίες του οργανισμού μας, ιδίως προς την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ταυρίνη: αναχαιτίζει με εντυπωσιακά αποτελέσματα τις τροποποιήσεις των τριχοθυλακίων που ευθύνονται για την γήρανση των μαλλιών αλλά και για συγκεκριμένες παθήσεις όπως η αλωπεκία. Επιπρόσθετα  παίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του βολβού της τρίχας από την αλλοίωση. Συμβάλλει στην αναδόμηση και την υγεία του μαλλιών και καταπολεμά το φαινόμενο της τριχόπτωσης.

Κρεατίνη: το στοιχείο που θωρακίζει τους εσωτερικούς δεσμούς του τριχωτού.

Μηλεϊνικό οξύ:  συμβάλλει σημαντικά στην θωράκιση των περιτριχίων, σε όλο το μήκος των μαλλιών.

Διαβάστε επίσης >>  Λαμπερά Μαλλιά Στο Μικροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση