Πείτε Όχι Στη Γήρανση Των Μαλλιών Σας Με Την Chronologiste Από Την Kerastase

Πείτε Όχι Στη Γήρανση Των Μαλλιών Σας Με Την Chronologiste Από Την Kerastase

Ο καιρός περνάει πολύ πιο γρήγορα από όσο θα θέλαμε και επιτυχίες και σπουδαία γεγονότα γεμίζουν τη ζωή μας. Όταν κάνουμε τον απολογισμό μας και βλέπουμε τι έχουμε καταφέρει, τότε συνειδητοποιούμε ότι ο χρόνος έχει περάσει και από την φρεσκάδα και την εμφάνιση μας. 

Ακόμη και τα μαλλιά μας παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης όπως ξηρότητα, ατονία, θαμπάδα, μείωση όγκου και πυκνότητας. Το αποτέλεσμα είναι να σπάζουν, να φθείρονται και να πέφτουν πολύ πιο εύκολα.

Ευτυχώς όμως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη στις περισσότερες των περιπτώσεων! 

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΝΕΑ ΜΕ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ

Για τις επιπτώσεις του χρόνου στα μαλλιά δεν ανησυχούν μόνο οι κυρίες που ανήκουν στη μέση ηλικία. Έρευνες έχουν δείξει ότι γυναίκες μεταξύ 25 και 35 ετών επίσης έχουν μια ανησυχία για την υγεία και την λάμψη των μαλλιών τους με το πέρασμα του χρόνου. 

Οπότε ολοένα και περισσότερες γυναίκες αναζητούν τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς για να διατηρήσουν τα μαλλιά τους νεανικά- για την επιδερμίδα τους, ξέρουν πολύ καλά τί πρέπει να κάνουν!

Μάλιστα η έρευνα έχει δείξει ότι μια γυναίκα ξεκινά να αγοράζει το πρώτο προϊόν ομορφιάς και αντιγήρανσης από την ηλικία των 26 κατά μέσο όρο. Επιπλέον, τα προϊόντα αντιγήρανσης αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της αγοράς ομορφιάς γενικότερα. 

Η Kerastase είναι ένα από τα κορυφαία brands παγκοσμίως και δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στην ανάγκη των γυναικών να παραμείνουν νέες και όρισε το πλαίσιο της γήρανσης του τριχωτού. Ο στόχος είναι να δώσει αποτελεσματική λύση σε κάθε διάσταση με τη δραστική σύνθεση της σειράς Chronologiste.

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΕΚΔΟΧΗ

Η σύγχρονη γυναίκα πλέον έχει αντιληφθεί τις επιπτώσεις του χρόνου τόσο στην επιδερμίδα της, όσο και στα μαλλιά της. Επίσης είναι κατανοητό ότι τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφιάς. 

Μετά από την 3η δεκαετία αρχίζουμε και παρατηρούμε τις αλλαγές στο τριχωτό μας και αναζητούμε λύσεις για να έχουμε γερά και εύκολα στη διαχείριση μαλλιά, να νικήσουμε το χρόνο, να τον δαμάσουμε.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ CHRONOLOGISTE

Δώστε στα μαλλιά σας το καλύτερο για εκπληκτικά αποτελέσματα με το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο περιποίησης Chronologiste. Η προηγμένη τεχνολογία στη σύνθεση της σειράς δένει αρμονικά με την πολυτελή αίσθηση στην εφαρμογή. Είναι μια σειρά ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών και αναζωογονεί την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 254646.

Διαβάστε επίσης >>  Αντιμετωπίστε Τη Θαμπάδα Των Μαλλιών