Πως Να Προστατεύσω Τα Μαλλιά Μου 

Πως Να Προστατεύσω Τα Μαλλιά Μου

Η πρόληψη ήταν, είναι και θα παραμείνει η ιδανική λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τα μαλλιά μας-και όχι μόνον! Αλλά είτε έχετε ευαισθητοποιημένα μαλλιά, είτε όχι, θα πρέπει να προστατεύσετε το τριχωτό σας από την καθημερινές «επιθέσεις»του σύγχρονου τρόπου ζωής. 

Ακόμη, αν έχετε φτάσει στο σημείο τα μαλλιά σας να έχουν γίνει τραχιά ή εύθραυστα, δεν είναι αργά για να αναστρέψετε την κατάσταση. Θα πρέπει όμως να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα φροντίδας για την μέγιστη δυνατή προστασία των μαλλιών σας. 

#1 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Η χρήση εργαλείων που βασίζονται στην θερμότητα για το styling των μαλλιών είναι ίσως και η πιο συνηθισμένη αιτία για την ευαισθητοποίηση τους. Εργαλεία όπως το σεσουάρ, το σίδερο για να ισιώσετε ή και να δημιουργήσετε κυματισμούς στα μαλλιά, τα επιβαρύνουν. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε το αγαπημένο μας styling αλλά λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των μαλλιών μας. Στο lovehair.gr θα βρείτε τα καλύτερα προιόντα της αγοράς για την προστασία τους από τη θερμότητα. 

Αυτά τα επαγγελματικά προιόντα έχουν την τεχνολογία που δημιουργεί ένα πολύ λεπτό φιλμ προστασίας των μαλλιών από τη θερμότητα που εκπέμπουν τα εργαλεία styling. Εκτός όμως από την προστασία της τρίχας, τα προϊόντα αυτά δίνουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια σε όποιο χτένισμα και αν επιλέξετε.

#2 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Η προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV του ήλιου μας απασχολεί κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, εκεί όπου απολαμβάνουμε την θάλασσα ή το μπάνιο μας στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ο συνδυασμός της έκθεσης στον ήλιο με το “σκληρό” νερό της θάλασσας ή και το χλώριο της πισίνας, επιβαρύνουν κατά πολύ τα μαλλιά. 

Θα πρέπει να έχετε στη διάθεση σας τα καλύτερα προϊόντα για ενυδάτωση και αναδόμηση των μαλλιών και να ακολουθείτε τα πρωτόκολλα περιποίησης που συστήνουν οι ειδικοί.

#3 ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραμελούν να φροντίσουν τα μαλλιά τους μέχρι να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόβλημα όπως η ξηρότητα, η φθορά, το θάμπωμα, τα σπασίματα στις άκρες ή ακόμη και η τριχόπτωση. 

Φροντίστε τα μαλλιά σας σωστά χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα επαγγελματικής ομορφιάς και μην τα ταλαιπωρείτε άσκοπα. Χρησιμοποιήστε μια χτένα με αραιά δόντια για να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας και μην τα τραβάτε με ακατάλληλες βούρτσες. 

Πολλές γυναίκες επίσης επιλέγουν να βάψουν τα μαλλιά τους στο σπίτι με φθηνές ή και ακατάλληλες βαφές που είναι βαριές σε χημικά συστατικά, τα οποία επιβαρύνουν το τριχωτό. Επίσης ακατάλληλα σαμπουάν και conditioner τα οποία αφήνουν μεγάλη ποσότητα σε κατάλοιπα και προκαλούν ερεθισμούς, κνησμό ή και ξηρότητα στα μαλλιά. 

Αυτές είναι μερικές από τις…κακές καθημερινές συνήθειες που έχουν υιοθετήσει πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, και ευθύνονται για την ευαισθητοποίηση που προκαλούν στο τριχωτό της κεφαλής. 

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τους ειδικούς και να επενδύσετε στα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας. Αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς χρειάζονται τα μαλλιά σας, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2310 254646 για να σας βοηθήσουμε.

Διαβάστε επίσης >>  Μάσκα Ή Έλαιο Για Ενυδάτωση

Αφήστε μια απάντηση