Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Ξανθά Μαλλιά Για Λάμψη & Ζωντάνια

Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Ξανθά Μαλλιά Για Λάμψη & Ζωντάνια

Τα ξανθά μαλλιά είναι σαγηνευτικά και κεντρίζουν το ανδρικό ενδιαφέρον με τη λάμψη τους. Χρειάζονται όμως τα καλύτερα προϊόντα για ξανθά μαλλιά προκειμένου να παραμείνουν ζωηρά και υγιή μέχρι την επόμενη επίσκεψη σας στο κομμωτήριο. 

Ανακαλύψτε στο άρθρο αυτό μερικές από τις καλύτερες επαγγελματικές σειρές προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις αυξημένες απαιτήσεις των ξανθών μαλλιών. Απολαύστε την αίσθηση της perfect blonde στην καλύτερη ποιότητα και για την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. 

ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Ο αποχρωματισμός των μαλλιών έχει περιορισμένο κύκλο ζωής και μετά από μερικές εβδομάδες το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο «καθαρό». Χάνεται η ένταση και παρατηρούνται ξεθωριάσματα, τα μαλλιά φαίνονται παραμελημένα, ξηρά και εύθραυστα. Στην περίπτωση που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί οι κατάλληλες τεχνικές, τα μαλλιά αρχίζουν να σπάζουν στις άκρες και εμφανίζεται η μισητή ψαλίδα. Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που βλέπουμε στα ξανθά μαλλιά που δεν προνόησαν για εξειδικευμένη επαγγελματική φροντίδα.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Σε καμιά μας δεν αρέσει να φαίνονται τα μαλλιά μας απεριποίητα και ευαισθητοποιημένα. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να αναλάβουμε δράση και να αλλάξουμε την εικόνα και την υγεία των μαλλιών μας! Υιοθετήστε τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με βάση τις αυξημένες απαιτήσεις των ξανθών μαλλιών και μην τα αφήνετε στην τύχη τους!


Στο lovehair.gr θα βρείτε τις πιο αποτελεσματικές σειρές επαγγελματικής φροντίδας των μαλλιών, από τα πιο γνωστά brands και στις καλύτερες τιμές. Η Kerastase έχει δημιουργήσει την επαγγελματική σειρά Blond Absolu, η Redken την σειρά Color Extend Blondage και η L’Oreal την σειρά Professionnel Blondifier. Τα προϊόντα αυτά έχουν πλούσια συγκέντρωση σε στοιχεία με χρωστικές, βιταμίνες, οξέα, πρωτεΐνες, ακόμη και σε υαλουρονικό οξύ. για να δώσουν στα ξανθά μαλλιά τη θρέψη και την ενυδάτωση που χρειάζονται.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής προκαλεί φθορές στα μαλλιά σε καθημερινή βάση και η κατάλληλη φροντίδα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τις περισσότερες βλάβες τις προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες που οδηγούν σε οξείδωση. Για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή ταλαιπωρία που υπόκεινται τα μαλλιά σας, χρειάζεστε προϊόντα που προσφέρουν ισχυρή επανόρθωση, αναδόμηση, ενδυνάμωση και ενυδάτωση της τρίχας. Τα ξανθά χρειάζονται επίσης ιώδεις (μωβ) χρωστικές που περιέχονται σε αυτές τις σειρές περιποίησης για να παραμείνει το χρώμα ζωηρό, λαμπερό και για μεγαλύτερη διάρκεια.

SILVER SHAMPOO

Τα silver shampoos είναι γνωστά και ως «μωβ σαμπουάν» που θεωρούνται απόλυτα κατάλληλα για την εξουδετέρωση των θερμότερων τόνων και προστατεύουν αποτελεσματικά την ψυχρότητα που χρειάζεται το ξανθό. Οι μοβ χρωστικές αποτρέπουν τα συμπτώματα που αναφέραμε παραπάνω και εξουδετερώνουν τους πορτοκαλί ή κίτρινους τόνους. 

Αν χρειάζεστε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες των μαλλιών σας και για τα καλύτερα προϊόντα για ξανθά μαλλιά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 254646 για να σας κατατοπίσουμε.

Δείτε επίσης: Πως Να Περιποιηθείτε Τα Ξανθά Μαλλιά

Αφήστε μια απάντηση